Επιλογές αναζήτησης
Η ΕΚΤ Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ στις Κάτω Χώρες

Οι ενέργειές μας επηρεάζουν τους πάντες στη ζώνη του ευρώ. Γι’ αυτό θέλουμε να ακούμε τις απόψεις σας και να μαθαίνουμε τα ζητήματα που σας απασχολούν περισσότερο. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ECB & You, μπορείτε να υποβάλετε σχόλια και να θέσετε ερωτήσεις απευθείας στην Πρόεδρο της ΕΚΤ Christine Lagarde.

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ στην εκπομπή College Tour

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ Christine Lagarde συνάντησε τον δημοσιογράφο Twan Huys στην ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή College Tour και απάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών σε σχέση με τη σταδιοδρομία τους, την προσωπική ζωή της, τα κρυπτοστοιχεία και πολλά άλλα. Πάρτε μια γεύση από τη συζήτηση παρακολουθώντας αυτά τα σύντομα βίντεο.

Εμπιστοσύνη

Δεν αρκεί να νιώθει κανείς σίγουρος μέσα του για τις ικανότητές του – είναι σημαντικό να το δείχνει και στους άλλους.

Η σημασία της αγάπης

Η αγάπη βοήθησε την Πρόεδρο της ΕΚΤ να ανθίσει στη σταδιοδρομία της, και το να επενδύει κανείς στην αγάπη είναι σημαντικό για να χτιστεί εμπιστοσύνη – όχι μόνο μέσα μας αλλά και στους άλλους γύρω μας.

Ευκαιρίες καριέρας

Η συμβουλή της Προέδρου της ΕΚΤ προς τους φοιτητές είναι να μην αφήνουν καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, επειδή καμιά φορά το να έχουμε ένα σταθερό πλάνο καριέρας μπορεί να μας εμποδίσει να δοκιμάσουμε νέα πράγματα.

Κρυπτοστοιχεία και ψηφιακό ευρώ

Η Πρόεδρος της ΕΚΤ μίλησε στους φοιτητές για τα κρυπτοστοιχεία, τους κινδύνους που εγκυμονούν και την ιδέα για ένα ψηφιακό ευρώ.

Δείτε περισσότερα...

Εκπομπή College Tour

Παρακολουθήστε όλο το επεισόδιο και μάθετε περισσότερα για τις ερωτήσεις στις οποίες απάντησε η Πρόεδρος της ΕΚΤ κατά την εμφάνισή της στην ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή College Tour.

Πλήρες βίντεο

Φωτογραφίες από την εκπομπή College Tour

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκπομπή College Tour με την Πρόεδρο της ΕΚΤ.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Πρωτοβουλίες για τους νέους

Οι νέοι κατέχουν κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της Ευρώπης του αύριο. Διοργανώνουμε σειρά πρωτοβουλιών πανευρωπαϊκά για να σας βοηθήσουμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οικονομικά και το έργο της ΕΚΤ, καθώς και για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να μοιράζεστε μαζί μας τις απόψεις και τις ιδέες σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρωτοβουλίες για τους νέους

Επεξηγήσεις

Οι επεξηγήσεις μας διευκρινίζουν σύνθετα θέματα σχετικά με τις εργασίες των κεντρικών τραπεζών. Με ευκολονόητα κείμενα, βίντεο και ενημερωτικά γραφήματα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη νομισματική πολιτική, τα κρυπτοστοιχεία, την παροχή ενδείξεων σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση της νομισματικής πολιτικής, τη «σιωπηρή» περίοδο που εφαρμόζουμε και πολλά άλλα θέματα.

Ανακαλύψτε τις επεξηγήσεις μας