Sökalternativ
Hem Media Förklaringar Forskning och publikationer Statistik Penningpolitik €uron Betalningar och marknader Karriär och jobb
Förslag
Sortera efter

Ordförande Lagarde i Nederländerna

Det vi gör påverkar alla i euroområdet. Därför vill vi gärna att du hör av dig om de frågor som är viktigast för dig. I vår serie ECB & du kan du lämna synpunkter och ställa frågor direkt till ECB:s ordförande Christine Lagarde.

Ordförande Lagarde i College Tour

Ordförande Christine Lagarde deltog tillsammans med journalisten Twan Huys i det nederländska TV-programmet College Tour och svarade på frågor från studenter om karriärrådgivning, privatliv, kryptotillgångar och mer. Få en förhandstitt på samtalet i dessa korta klipp.

Förtroende

Det räcker inte att du själv vet vad du kan – det är viktigt att kunna visa det också.

Vikten av kärlek

Kärlek har hjälpt ordförande Lagarde i hennes karriär, och att investera i kärlek är viktigt för att utveckla förtroende – inte bara ditt eget utan också andras omkring dig.

Karriärmöjligheter

Ordförandens råd till studenter är att ta vara på möjligheter närhelst de dyker upp. Att ha en fast karriärplan kan ibland hindra människor från att ta chansen när den visar sig.

Kryptotillgångar och en digital euro

Ordförande Lagarde talade med studenterna om kryptotillgångar, vilka risker de medför och tanken med en digital euro.

Se mer ...

Programmet College Tour

Titta på hela programmet och få reda på mer om de frågor som ordförande Lagarde besvarade när hon var med i det nederländska TV-programmet College Tour.

Hela videon

Foton från College Tour

Ta en titt på fotona från College Tour med ordförande Lagarde.

Se hela albumet

SE ÄVEN

NYFIKEN PÅ MER?

Youth initiatives

Dagens ungdomar spelar en central roll i att forma framtidens Europa. Vi organiserar en rad initiativ i Europa för att hjälpa dig att lära dig mer om ekonomi och ECB:s arbete, och för att du ska kunna dela med dig av dina åsikter och idéer till oss.

Mer om Youth initiatives

Förklaringar

Med våra förklaringar blir komplexa centralbanksämnen lättare att förstå. Dessa enkla texter, videor och infografik kan hjälpa dig att lära dig mer om penningpolitik, kryptotillgångar, framåtblickande vägledning, vår tystnadsperiod och många andra ämnen.

Upptäck våra förklaringar