SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Christine Lagarde i Nederlandene

Det, vi gør, påvirker alle i euroområdet. Derfor vil vi gerne høre fra dig om de spørgsmål, der er vigtigst for dig. I serien ECB & dig kan du sende kommentarer og stille spørgsmål direkte til ECB's formand Christine Lagarde.

Christine Lagarde i College Tour

ECB's formand Christine Lagarde deltog sammen med journalist Twan Huys i det hollandske TV-program "College Tour", hvor hun svarede på spørgsmål fra de studerende om karriereudvikling, sit eget liv, kryptoaktiver og meget andet. Disse korte klip giver dig en smagsprøve på udsendelsen.

Tillid

Det er ikke nok, at du selv ved, hvad du kan – det er vigtigt, at du også viser andre det.

Kærligheden er vigtig

Kærlighed har hjulpet Christine Lagarde med at trives i sin karriere. Det er vigtigt at investere i kærligheden for at udvikle tillid – ikke kun din egen, men også hos de mennesker, du har omkring dig.

Karrieremuligheder

Formandens råd til de studerende er, at de skal gribe mulighederne, når de er der – en fast karriereplan kan nogle gange forhindre folk i at tage chancer.

Kryptoaktiver og en digital euro

Christine Lagarde talte med de studerende om kryptoaktiver, de risici, de indebærer, og idéen om en digital euro.

Se mere...

College Tour-udsendelsen

Se hele udsendelsen, og find ud af mere om de spørgsmål, som Christine Lagarde besvarede i det hollandske TV-program College Tour.

Se hele udsendelsen

Billeder fra College Tour

Se fotos fra College Tour med ECB's formand Christine Lagarde.

Se hele albummet

SE OGSÅ

VIL DU VIDE MERE?

Initiativer for unge

Unge spiller en vigtig rolle, når det gælder fremtidens Europa. Vi står bag en række initiativer i hele Europa, hvor vi bringer unge tættere på temaet økonomi og ECB's arbejde, og hvor du har mulighed for at dele dine synspunkter og idéer med os.

Få mere at vide om initiativer for unge

Explainere

Med vores explainere bliver komplekse centralbankspørgsmål lettere at forstå. Ved hjælp af enkle tekster, videoer og infografikker forklarer vi, hvad der forstås ved fx "pengepolitik", "kryptoaktiver", "forward guidance" eller "Styrelsesrådets tavshedsperiode".

Læs vores explainere