SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Besøg os

Vi tilstræber at være gennemsigtige og tilgængelige og at blive forstået af alle borgere

ECB's besøgscenter ligger i ECB's hovedbygning i Frankfurt am Main, Tyskland. Under et besøg hos os kan du på en interaktiv måde lære mere om ECB's rolle og ansvarsområder og bedre forstå, hvordan vores beslutninger påvirker din dagligdag.

Hvorfor er det vigtigt med stabile priser, og hvad betyder det for din købekraft? Hvad gør ECB for, at dine penge skal være sikre i banken? Hvad er euroens vigtigste resultater?

Vil du vide mere? Se her, hvilke aktiviteter ECB's besøgscenter tilbyder!

Aktiviteter på stedet

Fysisk rundvisning

En fysisk rundvisning giver et overblik over ECB's roller og ansvarsområder. Den varetages af ansatte i ECB, varer 90 minutter og omfatter interaktive elementer, videoer og mulighed for at stille spørgsmål. Rundvisningen er gratis.

Anmod om en fysisk rundvisning

Fysiske ekspertforedrag

Fysiske ekspertforedrag om konkrete emner (pengepolitik, euroen, banktilsyn m.m.) henvender sig til grupper med forhåndsviden om ECB's mandat. Foredragene, for grupper på mindst 15, varer 90 minutter og er gratis.

Anmod om et fysisk foredrag

Virtuelle aktiviteter

Virtuelle præsentationer af besøgscentret

Den 75 minutter lange virtuelle præsentation af besøgscentret giver et overblik over ECB's roller og ansvarsområder, og der er desuden mulighed for at stille spørgsmål. Vores virtuelle præsentationer af besøgscentret er gratis.

Anmod om en virtuel præsentation

Virtuelle ekspertforedrag

Virtuelle ekspertforedrag om konkrete emner (pengepolitik, euroen, banktilsyn m.m.) henvender sig til grupper med forhåndsviden om ECB's mandat. Foredragene varer 75 minutter og er gratis.

Anmod om et virtuelt foredrag

Virtuel rundvisning 

Tag på en virtuel rundvisning, og gå på opdagelse i besøgscentret, uanset hvor i verden du befinder dig. Har du et VR-headset, får du oplevelsen af selv at være der! 


Tag på en virtuel rundvisning
FÅ MERE AT VIDE

Relaterede emner

Se vores besøgscenter

Se vores galleri

Før du tilmelder dig...

Læs vores regler

Værd at vide

Kontakt os, og sådan finder du vej

Alle sider i dette afsnit