Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:

»ESB i vi« u Finskoj

Naš rad utječe na sve stanovnike i stanovnice europodručja. Zato želimo čuti vaša mišljenja o temama koje su vam najvažnije. Događanja »ESB i vi« prilika su za iznošenje mišljenja i postavljanje pitanja predsjednici ESB‑a Christine Lagarde.

Predsjednica Lagarde u emisiji »A‑Studio«

Predsjednica ESB-a Christine Lagarde gostovala je kod novinarke Anne Karismo u finskoj televizijskoj emisiji »A-Studio« kako bi odgovorila na pitanja studenata i studentica o gospodarstvu, inflaciji, rodnoj raznolikosti i drugim temama.

Pogledajte cijeli razgovor

Poticanje rodne ravnopravnosti

Tijekom cijele karijere predsjednica Lagarde zauzimala se za pružanje jednakih mogućnosti ženama jer su ishodi bolji kada su zastupljeni svi, neovisno o rodu.

Iskorištavanje finskih potencijala

Zadivite svijet inovacijama i kreativnošću – to je bio savjet predsjednice Lagarde finskim studentima i studenticama kada su je pitali o finskom gospodarstvu.

Želite li doznati više?

Na našim mrežnim stranicama možete pronaći odgovore na česta pitanja. Ako ne pronađete odgovore na svoje pitanje, možete nam se izravno obratiti.