Implicarea tineretului

Tinerii dețin un rol central în construirea Europei de mâine. De aceea organizăm o serie de inițiative în întreaga Europă, menite să vă ajute să aflați mai multe despre economie, activitățile de bancă centrală și responsabilitățile BCE, precum și să vă ofere ocazia de a împărtăși cu noi opiniile și ideile voastre pe teme care vă interesează și vă privesc.

Inițiativa ECB Youth Dialogue

Aveți întrebări pe care ați dori să le adresați liderilor BCE? Urmăriți discuțiile noastre periodice pe diferite teme, organizate online și în întreaga Europă.

Participați la conversație
Descoperiți dialogurile cu tineretul pe teme legate de supravegherea bancară

Sesiunea de prezentare de postere de către tinerii economiști

Sunteți doctorand în economie sau finanțe? Prezentați-vă lucrarea de cercetare în cadrul ECB Forum on Central Banking! În fiecare an invităm doctoranzi să participe la sesiunea de prezentare de postere din cadrul ECB Forum on Central Banking, organizat la Sintra, Portugalia.

Aflați mai multe despre sesiunea de prezentare de postere
Descoperiți mai multe despre ECB Forum on Central Banking


Concursul pentru elevi „Generația €uro”

Vă interesează economia? Doriți să vă îmbogățiți cunoștințele legate de BCE și politica monetară? Atunci înscrieți-vă la concursul pentru elevi „Generația €uro”, care se adresează echipelor de elevi din liceele din zona euro.

Mai mult


Concursul „Euro Video Challenge”

Jocurile și aplicațiile BCE

Urmăriți concursul nostru „Euro Video Challenge”, precum și videoclipurile pe teme economice legate de activitățile BCE care ne-au fost transmise.

Mai mult


Intrați în contact cu noi!

Rămâneți la curent cu inițiativele noastre destinate tinerilor! Dacă doriți să primiți informații referitoare la viitoarele inițiative ale BCE cu caracter educativ și destinate tinerilor, vă rugăm să vă înscrieți pe lista noastră de distribuție.