European Central Bank - eurosystem
Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Nuorille

Nuorilla on tärkeä rooli Euroopan tulevaisuuden luomisessa.

Siksi EKP järjestää EU-maiden nuorille monenlaisia tapahtumia, joissa kerrotaan taloudesta, keskuspankkitoiminnasta ja EKP:n tehtävistä. Lisäksi nuorilla on mahdollisuus jakaa mielipiteitään ja ajatuksiaan heitä kiinnostavista ja koskettavista aiheista.

Lue lisää

Esitä kysymyksiä EKP:n nuorisodialogissa

Eri EU-maissa – ja myös verkossa – järjestetään tapahtumia, joissa voit esittää kysymyksiä ja näkemyksiäsi taloudesta ja Euroopan tulevaisuudesta suoraan EKP:n päättäjille. Tulevista tapahtumista kerrotaan EKP:n sosiaalisen median kanavilla.

Lisätietoa EKP:n nuorisodialogista

Apurahoja naisopiskelijoille

Oletko aloittanut tai aiotko aloittaa taloustieteen, tilastotieteen, tekniikan tai tietotekniikan maisteriopinnot eurooppalaisessa korkeakoulussa tai yliopistossa? Voit saada EKP:ltä 10 000 euron apurahan.

Hae apurahaa

Kilpailu nuorille taloustieteilijöille

Oletko talous- tai rahoitusalan tohtoriopiskelija? Vuosittain järjestettävässä kilpailussa finalistit pääsevät esittämään tutkimuksensa päätöksentekijöille ja huippututkijoille EKP:n keskuspankkifoorumissa Portugalin Sintrassa. Kilpailun pääpalkintona on 10 000 euroa. 

Lisätietoa kilpailusta Lisätietoa EKP:n keskuspankkifoorumista

Generation €uro Students’ Award

Oletko kiinnostunut taloudesta? Haluatko oppia uutta EKP:stä ja rahapolitiikasta? Osallistu Generation €uro Students’ Award ‑kilpailuun, joka on tarkoitettu euroalueen keskiasteen opiskelijoille.

Lisätietoa

Tietotekniikan intensiivikurssi tytöille

Oletko 9–17-vuotias tyttö ja kiinnostunut roboteista ja tietokoneista? Osallistu 31.5–2.6.2022 pidettävälle intensiivikurssille – pääset kokeilemaan ohjelmointia ja koodausta. Kolmipäiväinen tapahtuma on englanninkielinen, ja se järjestetään EKP:n tiloissa Frankfurtissa, Saksassa.

Hae kurssille

Kiinnostaako työskentely EKP:ssä?

Oletko juuri päättänyt opintosi ja etsit uusia haasteita? Oletko kiinnostunut keskuspankkitoiminnasta ja Euroopan unionista? Haluatko vaikuttaa positiivisesti EU-kansalaisten päivittäiseen elämään? Tutustu avoimiin työ- ja harjoittelupaikkoihin ja liity kansainväliseen tiimiimme.

Avoimet työpaikat

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut