Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Nuorille

Nuorilla on tärkeä rooli Euroopan tulevaisuuden luomisessa.

Siksi EKP järjestää EU-maiden nuorille monenlaisia tapahtumia, joissa kerrotaan taloudesta, keskuspankkitoiminnasta ja EKP:n tehtävistä. Lisäksi nuorilla on mahdollisuus jakaa mielipiteitään ja ajatuksiaan heitä kiinnostavista ja koskettavista aiheista.

Esitä kysymyksiä EKP:n nuorisodialogissa

Eri EU-maissa – ja myös verkossa – järjestetään tapahtumia, joissa voit esittää kysymyksiä ja näkemyksiäsi taloudesta ja Euroopan tulevaisuudesta suoraan EKP:n päättäjille. Tulevista tapahtumista kerrotaan EKP:n sosiaalisen median kanavissa.

Lisätietoa EKP:n nuorisodialogista

Naiset taloustieteessä -apurahat

Oletko aloittanut tai aiotko aloittaa taloustieteen maisteriopinnot eurooppalaisessa korkeakoulussa tai yliopistossa? Naispuolisille taloustieteen opiskelijoille on perustettu oma apurahaohjelma. Ohjelmassa myönnetään 10 000 euron apurahat viidelle naisopiskelijalle.

Hae apurahaa

Kilpailu nuorille taloustieteilijöille

Oletko talous- tai rahoitusalan tohtoriopiskelija? Vuosittain järjestettävässä kilpailussa finalistit pääsevät esittämään tutkimuksensa päätöksentekijöille ja huippututkijoille EKP:n keskuspankkifoorumissa Portugalin Sintrassa. Kilpailun pääpalkintona on 10 000 euroa. 

Lisätietoa kilpailusta Lisätietoa EKP:n keskuspankkifoorumista

Generation €uro Students’ Award -kilpailu

Oletko kiinnostunut taloudesta? Haluatko oppia uutta EKP:stä ja rahapolitiikasta? Osallistu Generation €uro Students’ Award ‑kilpailuun, joka on tarkoitettu euroalueen keskiasteen opiskelijoille.

Lisätietoa

#EuropeDay – EKP:n QuizDuel-kilpailu

Vuoden 2021 Eurooppa-päivän kunniaksi järjestetyssä tietovisassamme yli 425 000 henkeä testasi tietonsa Euroopasta ja eurosta.

Lue lisää kilpailusta

Kiinnostaako työskentely EKP:ssä?

Oletko juuri päättänyt opintosi ja etsit uusia haasteita? Oletko kiinnostunut keskuspankkitoiminnasta ja Euroopan unionista? Haluatko vaikuttaa positiivisesti EU-kansalaisten päivittäiseen elämään? Tutustu avoimiin työ- ja harjoittelupaikkoihin ja liity kansainväliseen tiimiimme.

Avoimet työpaikat

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut