European Central Bank - eurosystem
Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Fiataloknak szóló programok

A fiataloknak központi szerepük van a jövő Európájának építésében.

Európa-szerte többféle program szervezésével segítjük elő, hogy gyarapíthassák a gazdaságról, a központi bankokról és az EKB feladatairól való ismereteiket, és hogy mesélhessenek az elképzeléseikről, az őket érdeklő és érintő témákról.

További információk

Válaszolunk kérdéseidre az EKB Youth Dialogue rendezvényein

Az EKB Európa-szerte és online tartott Youth Dialogue rendezvénysorozatán a résztvevőknek lehetőségük van kérdezni és elmondani a gazdaságról és Európa jövőjéről szóló véleményüket a döntéshozóknak. Érdemes követned a közösségimédia-csatornáinkat, ahonnan könnyen értesülhetsz a közelgő rendezvényeinkről.

Bővebben az EKB Youth Dialogue-ról

Az EKB ösztöndíja nőknek

Olyan nők jelentkezését várjuk, akik már beiratkoztak, vagy terveznek beiratkozni valamely európai egyetem vagy üzleti főiskola közgazdasági, statisztikai, mérnöki vagy számítástechnikai mesterképzésére. Nekik szánjuk ugyanis az EKB nők részére meghirdetett, 10 000 eurós pénzösszeggel járó ösztöndíját.

Jelentkezés

Fiatal Közgazdászok Díja az EKB Fórumán

Olyan közgazdasági vagy pénzügyi területen tanuló doktoranduszokat keresünk, akik kutatásaikat a döntéshozók és a tudományos élet vezető képviselői elé szeretnék tárni. Érdemes megismerkedniük az évenként odaítélt Fiatal Közgazdászok Díjával. A döntősöket meghívjuk a portugáliai Sintrába az EKB által rendezett központi banki fórumra. A nyertes 10 000 eurós pénzjutalmat kap. 

További információk a díjról Ismerkedjen meg az EKB központi banki fórumával!

€urogeneráció diákvetélkedő

Érdekel a közgazdaságtan? Szeretnél többet megtudni az EKB-ról és a monetáris politikáról? Ha igen, akkor érdemes benevezned az €urogeneráció diákvetélkedőre, ahol az euroövezeti országok középiskolás csapatai mérhetik össze tudásukat.

További információk

Informatikai kiképzés lányoknak

Olyan 9 és 17 év közötti életkorú lányokat keresünk, akiket érdekelnek a robotok és a számítógépek. Szeretettel várjuk őket a május 31-től június 2-ig tartandó informatikai kiképzésre, ahol kipróbálhatják a programozást és a kódírást. A háromnapos rendezvényre angol nyelven kerül sor az EKB frankfurti székházában, Németországban.

Itt lehet jelentkezni

Lépj be hozzánk!

Nemrégiben szereztél diplomát, és új kihívást keresel magadnak? Érdekelnek a központi banki feladatok és az európai ügyek? Szeretnéd az európai állampolgárok életét pozitívan befolyásolni? Nézd meg a kínálatunkat, és lépj be a nemzetközi csapatunkba.

Álláshirdetések

Ebben a szekcióban található oldalak