Fiataloknak szóló kezdeményezések

A fiatalok központi szerepet játszanak a jövő Európájának alakításában. Ezért indítunk egy sor európai témájú kezdeményezést azzal a céllal, hogy bővebb közgazdasági, központi banki és az EKB feladatköreivel kapcsolatos ismereteket szerezhessenek, valamint hogy megoszthassák velünk véleményüket, gondolataikat az őket foglalkoztató és érintő témákkal kapcsolatban.

Az EKB Ifjúsági Párbeszéde

Szeretné feltenné kérdéseit az EKB vezetőinek? Kísérje figyelemmel Európa-szerte és az interneten szervezett, különféle témájú, rendszeres beszélgetéseinket.

Kapcsolódjon be a beszélgetésbe!
Fedezze fel az Ifjúsági Párbeszéd bankfelügyeleti témájú beszélgetéseit!

Poszterszekció fiatal közgazdászoknak

Közgazdasági vagy pénzügyi PhD-tanulmányokat folytat? Mutassa be kutatását az EKB központi banki fórumán! Minden évben várjuk a doktoranduszokat a portugáliai Sintrában rendezett EKB-fórum poszterszekciójára.

További információ a poszterszekcióról
Bővebben az EKB központi banki fórumáról


€urogeneráció diákvetélkedő

Érdeklődik a közgazdaságtan iránt? Szeretne többet megtudni az EKB-ról és a pénzpolitikáról? Ha igen, érdemes beneveznie az €urogeneráció diákvetélkedőre, amely az euroövezeti középiskolákból várja a diákcsapatok jelentkezését.

Bővebben


Euro Video Challenge

EKB-s játékok és alkalmazások

Ismerkedjen meg Euro Video Challenge pályázatunkkal, és nézze meg a beküldött videókat, amelyek az EKB tevékenységéhez kapcsolódó közgazdasági témákat dolgoznak fel.

Bővebben


Lépjen velünk kapcsolatba!

Értesüljön időben fiataloknak szóló kezdeményezéseinkről! Ha tájékozódni szeretne az EKB jövőbeni ismeretterjesztő és ifjúsági kezdeményezéseiről, kérjük, iratkozzon fel levelezőlistánkra.