Uključivanje mladih

Mladi imaju ključnu ulogu u oblikovanju europske sutrašnjice. Zbog toga širom Europe organiziramo niz projekata kako bismo vam pomogli da naučite više o ekonomiji, središnjem bankarstvu i obvezama ESB-a te vam pružili priliku da iznesete mišljenja i zamisli o temama koje vas zanimaju i utječu na vas.

Dijalog ESB-a s mladima

Želite li postaviti pitanje čelnicima ESB‑a? Pratite naše redovite razgovore o različitim temama koji se održavaju na internetu i širom Europe.

pridružite se razgovoru
saznajte što su Dijalozi s mladima o temama koje su povezane s nadzorom banaka

Predstavljanje plakata mladih ekonomista

Pohađate li doktorski studij iz područja ekonomije ili financija? Predstavite svoje istraživanje na Forumu ESB-a o središnjem bankarstvu! Svake godine pozivamo studente doktorskih studija da sudjeluju u predstavljanju plakata na Forumu ESB-a koji se održava u Sintri u Portugalu.

saznajte više o predstavljanju plakata
saznajte više o Forumu ESB-a o središnjem bankarstvu


Učeničko natjecanje €urogeneracija

Zanima li vas ekonomija? Želite li znati više o ESB-u i monetarnoj politici? Prijavite se na učeničko natjecanje €urogeneracija koje je namijenjeno timovima učenika srednjih škola u europodručuju.

saznajte više


Natječaj Euro Video Challenge

Igre i aplikacije ESB-a

Upoznajte se s natječajem Euro Video Challenge i pogledajte videa o ekonomskim temama povezanima s aktivnostima ESB-a koja su sudjelovala u natječaju.

saznajte više


Povežite se s nama!

Pratite naše nove projekte za uključivanje mladih! Želite li primati obavijesti o budućim projektima ESB-a koji se tiču obrazovanja i uključivanja mladih, upišite svoju adresu na naš popis adresa e-pošte.