European Central Bank - eurosystem
Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:


Uključivanje mladih

Mladi imaju ključnu ulogu u oblikovanju europske sutrašnjice.

Zbog toga organiziramo događaje na različitim lokacijama u Europi kako bismo vam pomogli da naučite više o ekonomiji, središnjem bankarstvu i zadaćama ESB‑a te vam pružili priliku da iznesete mišljenja i ideje o temama koje vas zanimaju i utječu na vas.

Više

Dijalog ESB‑a s mladima: prilika da dobijete odgovore na svoja pitanja

U cijeloj Europi i na internetu organiziramo događanja pod nazivom Dijalog ESB‑a s mladima, na kojima tvorcima naših politika možete izravno postaviti pitanja i iznijeti svoja mišljenja o gospodarstvu i budućnosti Europe. Događanja najavljujemo na svojim kanalima na društvenim mrežama, pratite ih!

Dijalog ESB‑a s mladima

ESB‑ova stipendija za žene

Studentica ste diplomskih studija na području ekonomije, statistike, inženjerstva i informatike na sveučilištu ili u poslovnoj školi u Europi, ili ćete ubrzo upisati takav studij? Ako je vaš odgovor potvrdan, ESB‑ova stipendija za žene u iznosu od 10 000 eura mogla bi biti prilika za vas!

Prijavite se

Nagrada za mlade ekonomiste i ekonomistice u sklopu Foruma ESB‑a

Pohađate doktorski studij na području ekonomije ili financija? Želite predstaviti svoje istraživanje tvorcima politika i vrhunskim akademicima? Svake godine dodjeljujemo Nagradu za mlade ekonomiste i ekonomistice. Finaliste pozivamo na Forum ESB‑a o središnjem bankarstvu u portugalskom gradu Sintri. Pobjednik ili pobjednica osvajaju nagradu u iznosu od 10 000 eura. 

Više o nagradi Forum ESB‑a o središnjem bankarstvu

Učeničko natjecanje €urogeneracija

Zanima vas ekonomija? Želite znati više o ESB‑u i monetarnoj politici? Sudjelujte u učeničkom natjecanju €urogeneracija, koje je namijenjeno skupinama učenika srednjih škola u državama europodručja.

Više

IT radionica za djevojčice i djevojke

Imaš između 9 i 17 godina? Zanimaju te roboti i računala? Pozivamo djevojčice i djevojke da se prijave za sudjelovanje u našoj IT radionici i okušaju u programiranju i kodiranju. Radionica će biti na engleskom jeziku i trajati tri dana, od 31. svibnja do 2. lipnja. Održat će se u prostorijama ESB‑a u Frankfurtu u Njemačkoj.

Prijavite se

Pridružite nam se!

Nedavno ste diplomirali i tražite sljedeći izazov? Zanimaju vas teme povezane sa središnjim bankarstvom i europskim poslovima? Želite pozitivno utjecati na živote europskih građana? Upoznajte se s mogućnostima zapošljavanja i pridružite se našem međunarodnom timu.

Slobodna radna mjesta

Sve stranice u ovom odjeljku