Sökalternativ
Home Media Frklaringar Forskning & publicerat Statistik Penningpolitik Euron Betalningar & marknader Karrir & jobb
Förslag
Sortera efter

Upptäck ECB:s besökscentrum

Varför är det viktigt att priserna förblir stabila och vad innebär det för din köpkraft? Hur säkerställer ECB att dina besparingar är säkra på banken? Vad har Europas viktigaste framgångar varit? Svaren på dessa frågor och många fler kan du få i vårt besökscentrum.

Tyvärr är besök på ECB inte möjliga just nu med anledning av coronaviruset (covid-19), men du kan alltid gå på en virtuell rundtur i besökscentret. Vi kommer att uppdatera den här sidan så fort det blir möjligt att besöka ECB igen. Om du har frågor kan du kontakta oss via e-post på visitor.centre@ecb.europa.eu.

Virtuell rundtur

Gå på en virtuell rundtur och upptäck vårt besökscentrum var du än befinner dig i världen! Om du har VR-glasögon kan du göra din besöksupplevelse ännu mer omslutande.

Gå på en virtuell rundtur

Hur får jag tillgång till en virtuell rundtur med VR-glasögon?

Installera Google Street View-appen på din mobiltelefon (iOS, Android). Sök på Europeiska centralbanken och tryck på en av de officiella ECB-bilderna som visar byggnadens insida. Tryck sedan på ikonen för VR-glasögon i det övre högra hörnet för att gå till VR-läget. Fäst din mobiltelefon i din VR-enhet och njut av den omslutande upplevelsen!

SE ÄVEN

Läs annat relaterat innehåll

Alla sidor i detta avsnitt