European Central Bank - eurosystem
Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de


Centrul pentru vizitatori al BCE: vizite la fața locului și virtuale

De ce este important ca prețurile să rămână stabile și ce înseamnă acest lucru pentru puterea ta de cumpărare? Cum ne asigurăm că economiile tale sunt în siguranță la bănci? Care au fost principalele realizări ale Europei? Află răspunsurile la aceste întrebări și mult mai multe informații la Centrul pentru vizitatori al BCE.

Momentan, ca urmare a pandemiei de coronavirus, se pot organiza numai vizite virtuale ale Centrului pentru vizitatori al BCE. Vizitele virtuale durează aproximativ 75 de minute. Se pot solicita vizite virtuale pentru grupuri de zece sau mai multe persoane de luni până vineri, în timpul programului normal de lucru. Solicitanții individuali sau grupurile mai mici pot urmări prezentările periodice oferite în limbile engleză sau germană în zilele de miercuri (după-amiază) sau joi (dimineață).

Rezervă o vizită virtuală sau transmite-ne întrebările tale contactându-ne prin e-mail la adresa: visitor.centre@ecb.europa.eu.

Tur virtual

Fă un tur virtual și explorează din orice colț al lumii Centrul pentru vizitatori al BCE! Dacă dispui de o cască pentru realitate virtuală, o poți folosi pentru a beneficia de o experiență și mai imersivă!

Fă un tur virtual

Cum pot accesa turul virtual utilizând o cască pentru realitate virtuală?

Instalează aplicația Google Street View pe telefonul tău mobil (iOS, Android). Caută Banca Centrală Europeană și atinge una dintre fotografiile oficiale ale BCE care prezintă interiorul clădirii. Fă clic pe pictograma reprezentând casca pentru realitate virtuală din colțul din dreapta sus pentru a porni modul de vizualizare în realitate virtuală, introdu telefonul în dispozitivul tău pentru realitate virtuală și bucură-te de experiența imersivă!

Vom actualiza această pagină de îndată ce vizitele la fața locului vor fi din nou posibile.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Mai mult pe aceeași temă

Toate paginile din această secțiune