Menu

Centrul pentru vizitatori al BCE

De ce este important ca prețurile să rămână stabile și ce înseamnă acest lucru pentru puterea ta de cumpărare? Cum ne asigurăm că economiile tale sunt în siguranță la banca ta? Care au fost principalele realizări ale Europei? Află răspunsurile la aceste întrebări și mult mai multe informații la Centrul pentru vizitatori al BCE.

Vizitele la BCE sunt, în prezent, suspendate ca urmare a pandemiei de coronavirus (COVID-19), însă, între timp, poți face un tur virtual al Centrului pentru vizitatori. Vom actualiza această pagină de îndată ce se vor putea efectua din nou vizite la instituția noastră. Dacă ai întrebări, ne poți contacta prin e-mail la adresa: visitor.centre@ecb.europa.eu

Tur virtual


Fă un tur virtual și explorează din orice colț al lumii Centrul pentru vizitatori al BCE! Dacă dispui de o cască pentru realitate virtuală, o poți folosi pentru a beneficia de o experiență și mai imersivă!

Cum pot accesa turul virtual utilizând o cască pentru realitate virtuală?

Instalează aplicația Google Street View pe telefonul tău mobil (iOS, Android). Caută Banca Centrală Europeană și atinge una dintre fotografiile oficiale ale BCE care prezintă interiorul clădirii. Fă clic pe pictograma reprezentând casca pentru realitate virtuală din colțul din dreapta sus pentru a porni modul de vizualizare în realitate virtuală, introdu telefonul în dispozitivul tău pentru realitate virtuală și bucură-te de experiența imersivă!