European Central Bank - eurosystem
Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset


EKP:n vierailijakeskus – fyysiset ja virtuaaliset vierailut

Miksi hintavakaus on tärkeää, ja miten se vaikuttaa ostovoimaan? Miten EKP varmistaa, että pankkiin talletetut säästöt ovat turvassa? Mitkä ovat EU:n suurimmat saavutukset? EKP:n vierailijakeskuksessa saat vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Koronaviruspandemian vuoksi EKP:n vierailijakeskuksessa voi toistaiseksi vierailla vain virtuaalisesti. Opastetun virtuaalivierailun kesto on noin 1 tunti 15 minuuttia, ja niitä järjestetään arkisin virka-aikana vähintään kymmenen hengen ryhmille. Pienryhmillä ja yksittäisillä kävijöillä on mahdollisuus osallistua säännöllisille englannin- tai saksankielisille opaskierroksille keskiviikkoiltapäivisin ja torstaiaamuisin.

Vierailuajan voi varata sähköpostitse osoitteesta visitor.centre@ecb.europa.eu. Vastaamme myös mielellämme vierailijakeskusta ja vierailuja koskeviin kysymyksiin.

Virtuaalivierailu

Vierailijakeskukseen voi tutustua virtuaalisesti. Kokonaisvaltaisemman kokemuksen saat käyttämällä virtuaalilaseja.

Tule virtuaalivierailulle

Miten tutustuminen vierailijakeskukseen virtuaalilasien avulla tapahtuu?

Lataa matkapuhelimeesi Googlen katunäkymäsovellus Street View (iOS, Android). Tee haku ”Euroopan keskuspankki” ja valitse jokin EKP:n virallisista valokuvista, joissa näkyy rakennuksen sisätiloja. Virtuaalitila käynnistetään oikeassa yläkulmassa olevasta virtuaalilasien kuvakkeesta, minkä jälkeen voit asettaa puhelimen laseihin ja nauttia kokemuksesta!

Ilmoitamme tällä sivulla, milloin fyysiset vierailut ovat jälleen mahdollisia.

KATSO MYÖS

Lisätietoa aiheesta

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut