Menu

ECB's besøgscenter ‑ fysiske og virtuelle besøg

Hvorfor er det vigtigt, at priserne forbliver stabile, og hvad betyder det for din købekraft? Hvordan sikrer vi, at din opsparing er sikker i banken? Hvilke resultater har været EU's største? Få svarene på disse spørgsmål og mange flere i ECB's besøgscenter.

Det er i øjeblikket ikke muligt at aflægge fysisk besøg i ECB på grund af coronavirus (covid-19), men i mellemtiden kan du tage på en virtuel rundvisning i vores besøgscenter. Har du spørgsmål, kan du kontakte os pr. e-mail på visitor.centre@ecb.europa.eu.

Siden vil blive opdateret, så snart fysiske besøg i ECB igen bliver mulige. 

Virtuel rundvisning


Tag en virtuel rundvisning, og gå på opdagelse i besøgscentret, uanset hvor i verden du befinder dig. Har du et VR-headset, får du en oplevelse af selv at være der!

Hvordan får jeg adgang til den virtuelle rundvisning med et VR-headset?

Installer Google Street View-appen på din mobiltelefon (iOS, Android). Søg efter Den Europæiske Centralbank, og tryk på et af de officielle ECB-fotos, der viser den indvendige del af bygningen. Start derefter VR-funktionen ved at trykke på symbolet i øverste højre hjørne, som viser et VR-headset. Sæt din mobiltelefon i VR-enheden, og nyd turen!