European Central Bank - eurosystem
SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter


ECB's besøgscenter – fysiske og virtuelle besøg

Hvorfor er det vigtigt, at priserne forbliver stabile, og hvad betyder det for din købekraft? Hvordan sikrer vi, at din opsparing er sikker i banken? Hvilke resultater har været EU's største? Få svarene på disse spørgsmål og mange flere i ECB's besøgscenter.

På grund af coronapandemien kan vi i øjeblikket kun tilbyde virtuelle besøg i ECB's besøgscenter. Virtuelle besøg varer ca. 75 minutter. Grupper på 10 eller flere kan booke et virtuelt besøg (mandag til fredag i ECB's almindelige kontortid). Enkeltpersoner eller mindre grupper kan deltage i de regelmæssige foredrag (på engelsk eller tysk), der afholdes onsdag eftermiddag eller torsdag morgen.

Send en e-mail til visitor.centre@ecb.europa.eu og book et virtuelt besøg eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Virtuel rundvisning

Tag på en virtuel rundvisning, og gå på opdagelse i besøgscentret, uanset hvor i verden du befinder dig. Har du et VR-headset, får du oplevelsen af selv at være der!

Tag på en virtuel rundvisning

Hvordan får jeg adgang til den virtuelle rundvisning med et VR-headset?

Installer Google Street View-appen på din mobiltelefon (iOS, Android). Søg efter Den Europæiske Centralbank, og tryk på et af de officielle ECB-fotos, der viser den indvendige del af bygningen. Start derefter VR-funktionen ved at trykke på symbolet i øverste højre hjørne, som viser et VR-headset. Sæt din mobiltelefon i VR-enheden, og nyd turen!

Siden vil blive opdateret, så snart fysiske besøg i ECB igen bliver mulige.

SE OGSÅ

Relaterede emner

Alle sider i dette afsnit