Menu

ESB-ov centar za posjetitelje: posjeti zgradi ESB‑a i virtualni posjeti

Zašto je stabilnost cijena važna i kako ona utječe na vašu kupovnu moć? Kako se brinemo za sigurnost vaše štednje u banci? Koja su glavna postignuća na europskoj razini? Doznajte odgovore na ta i mnoga druga pitanja u našem centru za posjetitelje.

Posjeti zgradi ESB‑a obustavljeni su zbog koronavirusa (COVID‑19), ali pozivamo vas da virtualno razgledate naš centar za posjetitelje. Imate li pitanja, obratite nam se e‑porukom na adresu visitor.centre@ecb.europa.eu.

Posuvremenit ćemo ovu stranicu kada nas ponovno budete mogli posjetiti.

Virtualni razgled


Virtualni razgled našeg centra za posjetitelje moguć je s bilo kojeg mjesta na svijetu. Imate li kacigu za virtualnu stvarnost, stavite je na glavu za potpuniji doživljaj.

Upute za uporabu kacige za virtualnu stvarnost

Instalirajte aplikaciju Google Street View na mobilni telefon (iOS, Android). Potražite Europsku središnju banku i pritisnite jednu od službenih fotografija ESB-a, koja prikazuje zgradu iznutra. Pritisnite ikonu kacige za virtualnu stvarnost u gornjem desnom kutu kako biste aktivirali funkciju virtualne stvarnosti, stavite telefon u svoj uređaj za virtualnu stvarnost i uživajte u potpunom doživljaju!