European Central Bank - eurosystem
Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:


ESB‑ov centar za posjetitelje: posjeti u zgradi ESB‑a i virtualni posjeti

Zašto je stabilnost cijena važna i kako ona utječe na vašu kupovnu moć? Kako se brinemo za sigurnost vaše štednje u banci? Koja su glavna postignuća na europskoj razini? Doznajte odgovore na ta i mnoga druga pitanja u našem centru za posjetitelje.

Zbog pandemije bolesti COVID-19 trenutačno vam možemo ponuditi samo virtualni posjet ESB‑ovu centru za posjetitelje. Takav posjet traje približno 75 minuta. Skupine od najmanje deset osoba mogu zatražiti organizaciju virtualnog posjeta u redovitom radnom vremenu od ponedjeljka do petka. Pojedinci i manje skupine mogu se priključiti redovitim prezentacijama na engleskom ili njemačkom srijedom poslijepodne ili četvrtkom ujutro.

Rezervirajte virtualni posjet ili nam postavite pitanja e-porukom na visitor.centre@ecb.europa.eu.

Virtualni razgled

Virtualni razgled našeg centra za posjetitelje moguć je s bilo kojeg mjesta na svijetu. Imate li kacigu za virtualnu stvarnost, stavite je na glavu za potpuniji doživljaj.

Pođite u virtualni razgled

Upute za uporabu kacige za virtualnu stvarnost

Instalirajte aplikaciju Google Street View na mobilni telefon (iOS, Android). Potražite Europsku središnju banku i pritisnite jednu od službenih fotografija ESB‑a, koja prikazuje zgradu iznutra. Pritisnite ikonu kacige za virtualnu stvarnost u gornjem desnom kutu kako biste aktivirali funkciju virtualne stvarnosti, stavite telefon u svoj uređaj za virtualnu stvarnost i uživajte u potpunom doživljaju!

Posuvremenit ćemo ovu stranicu kada nas ponovno budete mogli posjetiti.

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Povezani sadržaji

Sve stranice u ovom odjeljku