European Central Bank - eurosystem
Zoekopties
Home Media Explainers Onderzoek & publicaties Statistieken Monetair beleid De euro Betalingsverkeer & markten Werken bij de ECB
Suggesties
Sorteren op


Bezoekerscentrum van de ECB: fysiek en virtueel bezoek

Waarom is prijsstabiliteit belangrijk en wat betekent dit voor uw koopkracht? Hoe zorgen we ervoor dat uw spaargeld bij de bank veilig is? Wat zijn de belangrijkste verworvenheden van Europa? Het antwoord op deze en nog heel veel andere vragen vindt u in ons bezoekerscentrum.

Door de coronapandemie kunt u het bezoekerscentrum van de ECB momenteel alleen virtueel bezoeken. Een virtueel bezoek duurt circa 75 minuten. Groepen van tien of meer personen kunnen een virtueel bezoek aanvragen van maandag tot en met vrijdag (tijdens kantooruren). Individuele belangstellenden of kleinere groepen kunnen deelnemen aan de presentaties die regelmatig op woensdagmiddag of donderdagochtend plaatsvinden (in het Engels of het Duits).

Boek uw virtuele bezoek of neem bij vragen contact met ons op door een e-mail te sturen naar visitor.centre@ecb.europa.eu.

Virtuele rondleiding

Doe de virtuele rondleiding, zo kunt u altijd een kijkje nemen in ons bezoekerscentrum, waar u ook bent. En als u een VR-headset heeft, zet die dan op voor een nog intensere ervaring!

Doe de virtuele rondleiding

Hoe kan ik met een VR-headset de virtuele rondleiding doen?

Installeer de Google Street View-app op uw mobiele telefoon (iOS, Android). Zoek de Europese Centrale Bank en tik op een van de officiële ECB-foto’s van het interieur van het gebouw. Druk op het VR-headset-icoon rechtsboven om de VR-modus te starten en stop uw telefoon in de headset. U kunt nu genieten van een zeer intense ervaring!

Zodra bezoek ter plaatse weer mogelijk worden, laten we dat op deze pagina weten.

ZIE OOK

Meer over verwante onderwerpen

Alle pagina's in dit deel