Menu

Az EKB látogatóközpontja

Miért fontos az árak stabilitása, és hogyan befolyásolja a vásárlóerőt? Hogyan gondoskodunk róla, hogy a lakosság megtakarításai biztonságban legyenek a bankban? Melyek Európa legnagyobb vívmányai? Látogatóközpontunkban sok egyéb információ mellett ezekre a kérdésekre is választ kap.

A koronavírus (illetve a Covid19 betegség) miatt jelenleg szünetelnek az EKB-ba tervezett látogatások, viszont addig is virtuálisan bejárhatja a látogatóközpontot. Ezt a weboldalt azonnal aktualizáljuk, amint újra el lehet látogatni az intézményünkbe. Kérdés esetén e-mailben fordulhat hozzánk a visitor.centre@ecb.europa.eu címen.

Virtuális séta


A virtuális sétán a világ bármely pontjáról felfedezheti látogatóközpontunkat. VR-szemüveg viselésével tovább gazdagodik az élmény.

Hogyan tehetek virtuális sétát a VR-szemüvegben?

Telepítse a Google Utcakép alkalmazást a mobiltelefonjára (iOS, Android). Keresse meg az Európai Központi Bankot, majd koppintson az épület belsejét mutató egyik hivatalos EKB-s fényképre. A VR-mód elindításához nyomja meg a jobb felső sarokban látható VR-szemüveg ikont, majd helyezze a telefont a VR-eszközbe. Kellemes időtöltést kívánunk!