European Central Bank - eurosystem
Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont


Az EKB látogatóközpontja: helyszíni és virtuális látogatások

Miért fontos az árak stabilitása, és hogyan befolyásolja a vásárlóerőt? Hogyan gondoskodunk róla, hogy a lakosság megtakarításai biztonságban legyenek a bankban? Melyek Európa legnagyobb vívmányai? Látogatóközpontunkban sok egyéb információ mellett ezekre a kérdésekre is választ kap.

A koronavírus-járvány miatt az EKB látogatóközpontja jelenleg csak virtuálisan látogatható. A virtuális látogatások körülbelül 75 percesek. Tízfős vagy nagyobb csoportok igényelhetnek virtuális látogatást, amelyre a hétfőtől péntekig tartó rendes ügyfélfogadási időben kerül sor. Egyéni látogatók vagy kisebb csoportok szerda délután vagy csütörtök délelőtt az angol vagy német nyelvű rendszeres bemutatókon vehetnek részt.

Foglaljon időpontot a virtuális látogatásra, vagy tegye fel kérdéseit e-mailben a visitor.centre@ecb.europa.eu címen.

Virtuális séta

A virtuális sétán a világ bármely pontjáról felfedezheti a látogatóközpontunkat. VR-szemüveg viselésével tovább gazdagodik az élmény.

Részvétel a virtuális sétán

Hogyan tehetek virtuális sétát a VR-szemüvegben?

Telepítse a Google Utcakép alkalmazást a mobiltelefonjára (iOS, Android). Keresse meg az Európai Központi Bankot, majd koppintson az épület belsejét mutató egyik hivatalos fényképre. A VR-mód elindításához nyomja meg a jobb felső sarokban látható VR-szemüveg ikont, helyezze a telefont a VR-eszközbe, és élvezze a látványt.

Ezt a weboldalt azonnal aktualizáljuk, amint személyesen újra el lehet látogatni hozzánk.

LÁSD MÉG

További kapcsolódó tartalom

Ebben a szekcióban található oldalak