Keresési lehetőségek
Home Média Kisokos Kutatás, publikációk Statisztika Monetáris politika Az euro Fizetésforgalom, piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Az EKB látogatóközpontja: helyszíni és virtuális látogatások

Miért fontos az árak stabilitása, és hogyan befolyásolja a vásárlóerőt? Hogyan gondoskodunk róla, hogy a lakosság megtakarításai biztonságban legyenek a bankban? Melyek Európa legnagyobb vívmányai? Látogatóközpontunkban sok egyéb információ mellett ezekre a kérdésekre is választ kap.

A koronavírus (illetve a Covid19 betegség) miatt jelenleg szünetelnek az EKB-ba tervezett helyszíni látogatások, viszont addig is virtuálisan bejárhatja a látogatóközpontot. Ezt a weboldalt azonnal aktualizáljuk, amint személyesen újra el lehet látogatni hozzánk. Kérdéseit e-mailben felteheti a visitor.centre@ecb.europa.eu címen.

Virtuális séta

A virtuális sétán a világ bármely pontjáról felfedezheti látogatóközpontunkat. VR-szemüveg viselésével tovább gazdagodik az élmény.

Részvétel a virtuális sétán

Hogyan tehetek virtuális sétát a VR-szemüvegben?

Telepítse a Google Utcakép alkalmazást a mobiltelefonra (iOS, Android). Keresse meg az Európai Központi Bankot, majd koppintson az épület belsejét mutató egyik hivatalos fényképre. A VR-mód elindításához nyomja meg a jobb felső sarokban látható VR-szemüveg ikont, helyezze a telefont a VR-eszközbe, és élvezze a látványt.

LÁSD MÉG

További kapcsolódó tartalom

Ebben a szekcióban található oldalak