European Central Bank - eurosystem
Възможности за търсене
Начална страница Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Еврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране по


Център за посетители на ЕЦБ: посещения на място и виртуални посещения

Защо е важно цените да се задържат стабилни и какво означава това за Вашата покупателна способност? Как гарантираме сигурността на Вашите спестявания в банките? Кои са най-големите достижения на Европа? Открийте отговорите на тези и много други въпроси в нашия Център за посетители.

В момента, поради пандемията от коронавирус, можем да предложим единствено виртуални посещения на Центъра за посетители на ЕЦБ. Тяхната продължителност е около 75 минути. Ако сте група от десет или повече души, можете да заявите виртуално посещение от понеделник до петък в обичайното работно време. Редовни презентации на английски или немски език се провеждат в сряда следобед или четвъртък сутрин за по-малки групи или отделни желаещи.

Направете резервация за виртуалното си посещение или ни изпратете своите въпроси на имейл адрес visitor.centre@ecb.europa.eu.

Виртуално посещение

Направете виртуално посещение и се запознайте с нашия Център за посетители от която и да е точка на света! Ако имате очила за виртуална реалност, сложете ги – така ще се потопите още по-дълбоко в изживяването!

Направете виртуално посещение

Как мога да направя виртуалното посещение с очила за виртуална реалност?

Инсталирайте на мобилния си телефон приложението Google Street View (iOS, Android). Намерете Европейската централна банка и изберете една от официалните снимки на ЕЦБ, на които е показана вътрешността на сградата. Изберете иконката за виртуална реалност в горния десен ъгъл, за да влезете в режима на виртуална реалност, сложете телефона в устройството за виртуална реалност и се потопете в изживяването!

Ще актуализираме тази страница веднага щом посещенията на място станат отново възможни.

ВИЖТЕ СЪЩО

Още свързана с темата информация

Всички страници в този раздел