Възможности за търсене
Home Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Eврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране

Център за посетители на ЕЦБ: посещения на място и виртуални посещения

Защо е важно цените да се задържат стабилни и какво означава това за Вашата покупателна способност? Как гарантираме сигурността на Вашите спестявания в банките? Кои са най-големите достижения на Европа? Открийте отговорите на тези и много други въпроси в нашия Център за посетители.

В момента посещенията на място в ЕЦБ са преустановени поради коронавируса (COVID-19), но можете да направите виртуално посещение на нашия Център за посетители. Ще актуализираме тази страница веднага щом посещенията на място станат отново възможни. Ако имате въпроси, изпратете ни имейл на visitor.centre@ecb.europa.eu.

Виртуално посещение

Направете виртуално посещение и се запознайте с нашия Център за посетители от която и да е точка на света! Ако имате очила за виртуална реалност, сложете ги – така ще се потопите още по-дълбоко в изживяването!

Направете виртуално посещение

Как мога да направя виртуалното посещение с очила за виртуална реалност?

Инсталирайте на мобилния си телефон приложението Google Street View (iOS, Android). Намерете Европейската централна банка и изберете една от официалните снимки на ЕЦБ, на които е показана вътрешността на сградата. Изберете иконката за виртуална реалност в горния десен ъгъл, за да влезете в режима на виртуална реалност, сложете телефона в устройството за виртуална реалност и се потопете в изживяването!

ВИЖТЕ СЪЩО

Още свързана с темата информация

Всички страници в този раздел