Možnosti iskanja
Home Mediji Pojasnjujemo Raziskave in publikacije Statistika Denarna politika Euro Plačila in trgi Zaposlitve
Predlogi
Razvrsti po

Center ECB za obiskovalce: obiski v živo in virtualni obiski

Zakaj je pomembno, da cene ostanejo stabilne, in kaj to pomeni za vašo kupno moč? Kako zagotavljamo, da so vaši prihranki v banki varni? Kateri so glavni evropski dosežki? Odgovore na ta vprašanja in še veliko več lahko najdete v centru za obiskovalce.

Obiski v ECB so trenutno odpovedani zaradi koronavirusa (COVID-19), vendar se lahko medtem podate na virtualni ogled centra za obiskovalce. To stran bomo ažurirali takoj, ko bodo obiski v živo zopet mogoči. Če imate kakšno vprašanje, nas lahko kontaktirate po e-pošti na naslov visitor.centre@ecb.europa.eu.

Virtualni ogled

Pojdite na virtualni ogled in naš center za obiskovalce raziščite od kjerkoli na svetu! Če imate naglavni komplet za virtualno resničnost, si ga nadenite, da se boste še bolj vživeli v ogled.

Virtualni ogled

Kako lahko dostopam do virtualnega ogleda z uporabo naglavnega kompleta za virtualno resničnost?

Na mobilni telefon si naložite aplikacijo Google Street View (iOS, Android). Poiščite Evropsko centralno banko in izberite eno od uradnih fotografij ECB, na kateri je prikazana notranjost stavbe. Pritisnite na ikono naglavnega kompleta za virtualno resničnost v zgornjem desnem kotu, da vklopite nastavitev za virtualno resničnost, telefon vstavite v svojo napravo za virtualno resničnost in se potopite v doživetje.

GLEJTE TUDI

Več o tej temi

Vse strani v tem razdelku