Επιλογές αναζήτησης
Home Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Κέντρο Επισκεπτών της ΕΚΤ: επιτόπιες και εικονικές διαλέξεις

Γιατί είναι σημαντικό να διατηρούνται οι τιμές σταθερές και τι σημαίνει αυτό για την αγοραστική σας δύναμη; Πώς κατοχυρώνουμε την ασφάλεια των αποταμιεύσεών σας στην τράπεζα; Ποια είναι τα κυριότερα επιτεύγματα της Ευρώπης; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε πολλές άλλες ερωτήσεις στο Κέντρο Επισκεπτών μας.

Οι επιτόπιες επισκέψεις στην ΕΚΤ έχουν ανασταλεί προς το παρόν λόγω του κορωνοϊού (COVID-19), μπορείτε όμως στο μεταξύ να περιηγηθείτε εικονικά στο Κέντρο Επισκεπτών μας. Θα επικαιροποιήσουμε αυτήν τη σελίδα όταν θα έχουμε και πάλι τη δυνατότητα να οργανώσουμε επιτόπιες επισκέψεις. Αν έχετε ερωτήσεις, μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση visitor.centre@ecb.europa.eu

Εικονική περιήγηση

Χάρη στην εικονική περιήγηση μπορείτε να εξερευνήσετε το Κέντρο Επισκεπτών μας από όπου κι αν βρίσκεστε! Αν έχετε μάσκα εικονικής πραγματικότητας (VR), φορέστε την και απογειώστε την εμπειρία σας!

Ξεκινήστε την εικονική περιήγηση

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στην εικονική περιήγηση χρησιμοποιώντας μάσκα VR;

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Google Street View στο κινητό σας τηλέφωνο (iOS, Android). Αναζητήστε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και επιλέξτε μία από τις επίσημες φωτογραφίες της ΕΚΤ που δείχνουν το εσωτερικό του κτιρίου. Πατήστε το εικονίδιο για μάσκα VR στην επάνω δεξιά γωνία για να ξεκινήσει η λειτουργία VR, τοποθετήστε το τηλέφωνό σας στη μάσκα VR και απολαύστε τη βιωματική σας εμπειρία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάθετε περισσότερα για σχετικά θέματα

Οδηγίες πρόσβασης

Sonnemannstraße 20
60314 Frankfurt am Main

Πρακτικές πληροφορίες

Σημείωση για τους επισκέπτες

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα