Κέντρο επισκεπτών της ΕΚΤ

Κέντρο επισκεπτών Γιατί είναι σημαντικό οι τιμές να μένουν σταθερές; Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι τράπεζες διαχειρίζονται τους κινδύνους με σύνεση; Ποια είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Ευρώπης; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές αλλά και σε πολλές άλλες ερωτήσεις στο κέντρο επισκεπτών μας. Θα μάθετε για τον ρόλο και τις αρμοδιότητές μας για την Ευρώπη και το ευρώ με απλά επεξηγηματικά κείμενα, ενημερωτικά οπτικά στοιχεία και βίντεο και διαδραστικές εφαρμογές που κινούν το ενδιαφέρον.

Πληροφορίες για τους επισκέπτες

Ώρες επισκέψεων
Δευτέρα και Παρασκευή: 16.00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης)
Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη: 10.30 (ώρα κεντρικής Ευρώπης)
Διάρκεια επίσκεψης
90 λεπτά
Κρατήσεις
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψης, με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: visitor.centre@ecb.europa.eu
  • Μπορεί να γίνει κράτηση για επίσκεψη τουλάχιστον τρεις μήνες πριν.
  • Οι κρατήσεις για επίσκεψη εξυπηρετούνται κυρίως με σειρά προτεραιότητας – όσοι μας επισκέπτονται για πρώτη φορά έχουν προτεραιότητα, ενώ λαμβάνεται υπόψη και η δίκαιη εκπροσώπηση των διαφόρων εθνικοτήτων.
Είσοδος
Δωρεάν, με την επίδειξη έγκυρου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
Αριθμός συμμετεχόντων
45 άτομα

Έχετε ήδη κάνει κράτηση;

Εδώ θα βρείτε κάποιες πρακτικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας. Επίσης, θα πρέπει να προβλέψετε αρκετό χρόνο για τον έλεγχο ασφαλείας.