Sökalternativ
Home Media Frklaringar Forskning & publicerat Statistik Penningpolitik Euron Betalningar & marknader Karrir & jobb
Förslag
Sortera efter

Utbildningsmaterial

Vi har tagit bort spelen Inflation Island, Economia och Topfloor från vår webbplats eftersom de använde sig av programmet Adobe Flash, som inom kort kommer att sluta fungera i alla webbläsare. Spelen kommer inte att ersättas.

Vill du lära dig mer om ekonomi och vad vi här på ECB gör? Här finns ett stort utbud av multimediematerial samt information om hur du kan komma i kontakt med ECB.

Vad är egentligen ECB? YouTube-profilen Simon Clark förklarar

Vi bjöd in Youtube-profilen Simon Clark till ECB:s Forum on Central Banking i Sintra, där centralbankschefer och ekonomiexperter träffas varje år för att diskutera policyfrågor. Han kom dit för att tala för doktorander som presenterade sin forskning. Först ville han dock besvara denna viktiga fråga.

Se YouTube-profilen Simon Clark tala till de unga ekonomerna och ta reda på mer om deras forskning

Youth initiatives

Vi ordnar flera evenemang – online, på ECB och runtom i Europa – som t.ex. Youth Dialogues och Generation €uro Students’ Award. De är främst riktade till unga personer i åldern 16–30 år.

Läs mer

ECB förklarar

Letar du efter information och material om ECB? Har du tänkt gräva djupare i några av de frågor som rör ECB?

Ta en titt på våra förklaringar

ECB:s besökscentrum och skräddarsydda föreläsningar

Du kan komma till ECB:s huvudbyggnad i Frankfurt för att lära dig mer om vad ECB gör och varför. Om du inte kan komma till besökscentrumet kan du alltid ta den virtuella rundturen!

Vet du redan mycket om ECB:s roll och ansvarsområden? Då kan du höra om ECB kan anordna skräddarsydda föreläsningar.

Jobba för ECB!

Är du nyutexaminerad och letar efter nya utmaningar? Intresserar du dig för centralbanksverksamhet och Europafrågor? Vill du vara med och förbättra för de europeiska medborgarna? Då kan du ta en titt på listan över lediga platser och kanske bli en i ECB:s internationella team.

Lediga platser

Alla sidor i detta avsnitt