European Central Bank - eurosystem
Sökalternativ
Hem Media Förklaringar Forskning och publikationer Statistik Penningpolitik €uron Betalningar och marknader Karriär och jobb
Förslag
Sortera efter

Utbildningsmaterial

Vi har tagit bort följande spel från webbplatsen: Inflation Island, Economia och Topfloor. Anledningen är att de inte längre är aktuella och bygger på Adobe Flash-teknik, som snart kommer att sluta fungera på alla webbläsare. I dagsläget är det inte aktuellt att ersätta dessa spel.

Vill du lära dig mer om ekonomi och vad vi gör här på ECB? Här finns ett stort utbud av multimediematerial samt information om hur du kan komma i kontakt med ECB.

Vad är egentligen ECB? YouTube-profilen Simon Clark förklarar.

Vi bjöd in YouTube-profilen Simon Clark till ECB:s Forum on Central Banking i Sintra, där centralbankschefer och ekonomiexperter träffas varje år för att diskutera policyfrågor. Han kom dit för att tala för doktorander som presenterade sin forskning. Först ville han dock besvara denna viktiga fråga.

Se YouTube-profilen Simon Clark tala till de unga ekonomerna och ta en titt på deras forskning

Youth initiatives

Vi ordnar flera evenemang – online, på ECB och runtom i Europa – som t.ex. Youth Dialogues och Generation €uro Students’ Award. De är främst riktade till yngre personer i åldern 16–30 år.

Läs mer

ECB förklarar

Letar du efter information och material om ECB? Vill du veta mer om några av de frågor som rör ECB?

Ta en titt på våra förklaringar

ECB:s besökscentrum (besök och föreläsningar)

ECB:s besökscentrum är öppet för virtuella aktiviteter inriktade på att öka kunskaperna om ECB och våra arbetsuppgifter. Är du intresserad av att vara med på en av våra föreläsningar, göra ett besök eller se våra Google Maps-turer på besökscentrum?

Läs mer på sidorna om hur du besöker ECB
SE ÄVEN

Läs annat relaterat innehåll

Alla sidor i detta avsnitt