European Central Bank - eurosystem
Možnosti iskanja
Domov Mediji Pojasnjujemo Raziskave in publikacije Statistika Denarna politika Euro Plačila in trgi Zaposlitve
Predlogi
Razvrsti po

Izobraževalna gradiva

Želite izvedeti več o tem, kako deluje gospodarstvo? In kaj počnemo v ECB? Tukaj je vaša vstopna točka, da spoznate naše delo in se z nami povežete!

S spletnega mesta ECB smo odstranili naslednje igre: Inflation Island, Economia in Top Floor. Te igre niso več aktualne in zanje je potrebna tehnologija Adobe Flash, ki je vsi brskalniki ne podpirajo več. Trenutno ne načrtujemo, da bi te igre nadomestili.

ECB pojasnjuje

Želite izvedeti več o vlogi in delu ECB? Bi se radi poglobili v centralno bančništvo in denarno politiko?

Oglejte si naše pojasnjevalne članke

Preverite svoje znanje

Kaj je glavna naloga ECB? Koliko ljudi uporablja euro? Preizkusite se v kvizih in ugotovite, koliko veste o naših glavnih nalogah.

Kvizi

Pobude za mlade

Na spletu, v prostorih ECB in v različnih krajih po Evropi organiziramo vrsto dogodkov posebej za mlade v starosti med 16 in 30 let (včasih tudi za mlajše), kot so tabor o informacijski tehnologiji za dekleta in dijaško tekmovanje Generacija €uro.

Več o pobudah za mlade

Center ECB za obiskovalce (obiski in predavanja)

Center ECB za obiskovalce je odprt za fizične in virtualne obiske ter strokovna predavanja. Obiskovalcem omogoča, da bolje razumejo ECB in njene naloge. Na spodnji povezavi si lahko ogledate, kaj je na voljo in kako lahko zaprosite za obisk ali predavanje.

Obiščite nas

ECB in vi

Zagotoviti želimo, da med nami in ljudmi, ki jim služimo, vedno poteka odprt dialog. Zato smo vzpostavili pobudo »ECB in vi«, s katero se vam želimo bolj približati.

Več o pobudi »ECB in vi«
GLEJTE TUDI

Več o tej temi

Izobraževalna gradiva ECB na YouTubu

Oglejte si posnetke na YouTubu

Galerija slik o pobudah za mlade

Album na Flickrju

Vse strani v tem razdelku