European Central Bank - eurosystem
Možnosti iskanja
Domov Mediji Pojasnjujemo Raziskave in publikacije Statistika Denarna politika Euro Plačila in trgi Zaposlitve
Predlogi
Razvrsti po

Izobraževalna gradiva

S spletnega mesta ECB smo odstranili naslednje igre: Inflation Island, Economia in Topfloor. Razlog za to je dejstvo, da niso več ažurne in je zanje potrebna tehnologija Adobe Flash, ki bo kmalu nehala delovati na vseh brskalnikih. Trenutno ne načrtujemo, da bi te igre nadomestili.

Želite izvedeti več o ekonomiji in o našem delu v ECB? Potem raziščite multimedijske vsebine na tej strani in odkrijte različne priložnosti, kako se lahko povežete z nami.

Kaj je torej ECB (po razlagi youtuberja Simona Clarka)?

Vlogerja Simona Clarka smo povabili na Forum ECB o centralnem bančništvu v Sintri, kjer se vsako leto srečajo guvernerji centralnih bank in strokovnjaki za ekonomijo, da bi razpravljali o vprašanjih v zvezi z denarno in drugimi politikami. Simon je nameraval govoriti z doktorskimi študenti, ki na forumu predstavljajo svoje raziskave, toda še prej je želel odgovoriti na tole temeljno vprašanje!

Oglejte si pogovore youtuberja Simona Clarka z mladimi ekonomisti in pobrskajte po njihovih raziskavah

Pobude za mlade

Na spletu, v prostorih ECB in v različnih krajih po Evropi organiziramo vrsto dogodkov posebej za mlade v starosti med 16 in 30 let, kot so dialogi z mladimi in dijaško tekmovanje Generacija €uro.

Več

ECB pojasnjuje

Iščete informacije in gradiva o ECB? Bi radi podrobneje raziskali kako temo, s katero se ukvarja ECB?

Oglej si naše pojasnjevalne članke in video posnetke

Center ECB za obiskovalce (obiski in predavanja)

Center ECB za obiskovalce je odprt za virtualne dejavnosti, katerih namen je pojasniti, kaj je ECB in kaj so njene naloge. Se želite udeležiti enega od naših predavanj in obiskov ali se podati na ogled centra za obiskovalce s pomočjo Google Maps?

Oglejte si spletne strani Obisk v ECB
GLEJTE TUDI

Več o tej temi

Vse strani v tem razdelku