Menu

Oppimateriaalia

Haluatko oppia uutta EKP:stä ja taloudesta? Tässä osiossa on tarjolla erilaisia multimediamateriaaleja ja kerrotaan, miten voit lähestyä EKP:tä.

Mitä EKP tekee? Katso tubettaja Simon Clarkin video aiheesta.

EKP kutsui tubettaja Simon Clarkin Sintrassa järjestettyyn EKP:n keskuspankkifoorumiin, jonne keskuspankkien pääjohtajat ja talouden asiantuntijat kokoontuvat vuosittain keskustelemaan rahapolitiikasta. Clark haastatteli Sintrassa taloustieteen tohtorikoulutettavia ja selvitti myös vastauksen tähän perustavanlaatuiseen kysymykseen.

Katso Simon Clarkin YouTube-video, jossa hän haastattelee nuoria taloustieteilijöitä ja tutustuu heidän tutkimukseensa

Nuorille

EKP järjestää verkossa sekä toimipisteissään Frankfurtissa ja eri EU-maissa 16–30-vuotiaille nuorille suunnattuja tapahtumia, kuten EKP:n nuorisodialogi ja Generation €uro Students’ Award -kilpailu.

Lisätietoa


Lisätietoa EKP:stä

Etsitkö lisätietoa ja materiaalia EKP:stä? Haluaisitko tutustua tarkemmin johonkin EKP:n toiminta-alueeseen?

Tutustu Oheistietoa-osioon


EKP:n vierailijakeskus ja räätälöidyt luennot

Räätälöidyt luennot

Yksityishenkilöillä ja ryhmillä on mahdollisuus vierailla EKP:n päärakennuksessa ja tutustua EKP:n toimintaan ja sen perusteisiin. Jos et pääse tulemaan paikalle, voit tutustua EKP:n vierailijakeskukseen myös virtuaalisesti.

Jos sinulla on jo hyvät tiedot EKP:n tehtävistä ja vastuualueista, voit pyytää räätälöityä luentoa ja tutustua syvällisemmin johonkin aihealueeseen.


Kiinnostaako työskentely EKP:ssä?

Oletko juuri päättänyt opintosi ja etsit uusia haasteita? Oletko kiinnostunut keskuspankkitoiminnasta ja Euroopan unionista? Haluatko vaikuttaa positiivisesti EU-kansalaisten päivittäiseen elämään? Tutustu avoimiin työ- ja harjoittelupaikkoihin ja liity kansainväliseen tiimiimme.

Avoimet työpaikat