Hakuehdot
Home Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisu Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:ss
Ehdotukset
Lajitteluperuste

Oppimateriaalia

Pelit Inflation Island, Economia ja Topfloor on poistettu sivustolta. Ne eivät ole enään sisällöltään ajan tasalla eikä niissä käytettyä Adobe Flash ‑tekniikkaa enää tueta selaimissa. Uusia versioita peleistä ei toistaiseksi ole suunnitteilla.

Haluatko oppia uutta EKP:stä ja taloudesta? Tässä osiossa on tarjolla erilaisia multimediamateriaaleja ja kerrotaan, miten voit olla yhteydessä EKP:hen.

Mitä EKP tekee? Katso tubettaja Simon Clarkin video aiheesta.

Kutsuimme tubettaja Simon Clarkin Sintrassa järjestettyyn EKP:n keskuspankkifoorumiin, jonne keskuspankkien pääjohtajat ja talouden asiantuntijat kokoontuvat vuosittain keskustelemaan rahapolitiikasta. Clark haastatteli Sintrassa taloustieteen tohtorikoulutettavia ja selvitti myös vastauksen tähän perustavanlaatuiseen kysymykseen.

Katso Simon Clarkin YouTube-video, jossa hän haastattelee nuoria taloustieteilijöitä ja tutustuu heidän tutkimukseensa

Nuorille

Järjestämme verkossa sekä toimipisteissämme Frankfurtissa ja eri EU-maissa 16–30-vuotiaille nuorille suunnattuja tapahtumia, kuten EKP:n nuorisodialogi ja Generation €uro Students’ Award -kilpailu.

Lue lisää

Lisätietoa EKP:stä

Etsitkö lisätietoa ja materiaalia EKP:stä? Haluaisitko tutustua tarkemmin johonkin EKP:n toiminta-alueeseen?

Tutustu Oheistietoa-osioon

EKP:n vierailijakeskus ja räätälöidyt luennot

Yksityishenkilöillä ja ryhmillä on mahdollisuus vierailla EKP:n päärakennuksessa ja tutustua EKP:n toimintaan ja sen perusteisiin. Jos et pääse tulemaan paikalle, voit tutustua EKP:n vierailijakeskus myös virtuaalisesti.

Jos sinulla on jo hyvät tiedot EKP:n tehtävistä ja vastuualueista, voit pyytää räätälöityä luentoa ja tutustua syvällisemmin johonkin aihealueeseen.

Kiinnostaako työskentely EKP:ssä?

Oletko juuri päättänyt opintosi ja etsit uusia haasteita? Oletko kiinnostunut keskuspankkitoiminnasta ja Euroopan unionista? Haluatko vaikuttaa positiivisesti EU-kansalaisten päivittäiseen elämään? Tutustu avoimiin työ- ja harjoittelupaikkoihin ja liity kansainväliseen tiimiimme.

Avoimet työpaikat
KATSO MYÖS

Lue lisää aiheesta

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut