European Central Bank - eurosystem
Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Tutustu EKP:hen

Miten talous toimii, ja mitä EKP tekee? Näillä sivuilla kerrotaan toiminnastamme ja erilaisista mahdollisuuksista tutustua siihen lähemmin.

Pelit Inflation Island, Economia ja Topfloor on poistettu sivustolta. Ne eivät olleet sisällöltään ajan tasalla, eikä Adobe Flash toimi enää yleisesti selaimissa. Uusia pelejä ei toistaiseksi ole suunnitteilla.

Yleistajuista luettavaa

Mitä rahapolitiikka on, ja mitä kaikkea keskuspankkien työhön kuuluu? Asiantuntijat laativat viestintäosaston tuella helppolukuisia katsauksia tärkeisiin aiheisiin.

Lue lisää

Testaa tietosi

Mikä on EKP:n tärkein tehtävä? Kuinka monen ihmisen yhteinen raha euro on? Osallistu tietovisoihin ja testaa, kuinka hyvin tunnet EKP:n tärkeimmät tehtävät.

Aloita tästä

Nuorille

Alle 30-vuotiaat ovat tärkeä kohderyhmä. EKP järjestää nuorille erilaisia tapahtumia, kilpailuja ja koulutusmahdollisuuksia, myös verkossa ja eri puolilla Eurooppaa.

Tietoa tapahtumista

Tervetuloa EKP:hen

EKP:llä on tiloissaan vierailijakeskus, jossa järjestetään luentoja ja esittelyjä. Osallistuminen onnistuu myös virtuaalisesti. Tilaisuuksiin pitää ilmoittautua etukäteen vierailijakeskuksen sivuilla.

Vierailijakeskus

Avoin EKP

Haluamme tietää, mitä mieltä eurooppalaiset ovat talousasioista ja työstämme. Kerromme myös mielellämme omia näkemyksiämme.

ECB & You

Lisätietoa aiheesta

Lyhyitä videoita EKP:stä

YouTube

Kuvia nuorisotapahtumista

Flickr

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut