European Central Bank - eurosystem
Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Oppimateriaalia

Pelit Inflation Island, Economia ja Topfloor on poistettu sivustolta. Ne eivät ole enää sisällöltään ajan tasalla eikä niissä käytettyä Adobe Flash ‑tekniikkaa enää tueta selaimissa. Uusia versioita peleistä ei toistaiseksi ole suunnitteilla.

Haluatko oppia uutta EKP:stä ja taloudesta? Tässä osiossa on tarjolla erilaisia multimediamateriaaleja ja kerrotaan, miten voit olla yhteydessä EKP:hen.

Mitä EKP tekee? Katso tubettaja Simon Clarkin video aiheesta.

Kutsuimme tubettaja Simon Clarkin Sintrassa järjestettyyn EKP:n keskuspankkifoorumiin, jonne keskuspankkien pääjohtajat ja talouden asiantuntijat kokoontuvat vuosittain keskustelemaan rahapolitiikasta. Clark haastatteli Sintrassa taloustieteen tohtorikoulutettavia ja selvitti myös vastauksen tähän perustavanlaatuiseen kysymykseen.

Katso Simon Clarkin YouTube-video, jossa hän haastattelee nuoria taloustieteilijöitä ja tutustuu heidän tutkimukseensa

Nuorille

EKP järjestää verkossa sekä toimipisteissään Frankfurtissa ja eri EU-maissa 16–30-vuotiaille nuorille suunnattuja tapahtumia, kuten EKP:n nuorisodialogi ja Generation €uro Students’ Award ‑kilpailu.

Lue lisää

Lisätietoa EKP:stä

Etsitkö lisätietoa ja materiaalia EKP:stä? Haluaisitko tutustua tarkemmin johonkin EKP:n toiminta-alueeseen?

Tutustu Oheistietoa-osioon

EKP:n vierailijakeskus ja luennot

EKP:n vierailijakeskuksessa voi tutustua virtuaalisesti EKP:hen ja sen tehtäviin. EKP järjestää virtuaaliluentoja ja ‑vierailuja, ja vierailijakeskukseen pääsee tutustumaan myös Google Mapsin avulla.

Vierailut Euroopan keskuspankkiin
KATSO MYÖS

Lue lisää aiheesta

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut