European Central Bank - eurosystem
Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Ismeretterjesztés

Szeretne többet tudni a gazdaság működéséről? Érdekli, mivel foglalkozunk az EKB-ban? Erről az oldalról indulva megismerheti munkánkat, és kapcsolatba léphet velünk!

Honlapunkon már nincsenek fenn az Inflation Island, az Economia és a Top Floor játékok. Ennek oka, hogy már nem aktuálisak, valamint hogy az Adobe Flash technológiát igénylik, amelyet nem minden böngésző támogat. Egyelőre nem tervezzük pótlásukat.

Az EKB kisokosa

Szeretne többet megtudni az EKB szerepéről és munkájáról? Szívesen elmélyülne jobban a jegybanki témákban és a monetáris politikában?

Figyelmébe ajánljuk a kisokost

Tudáspróba

Mi az EKB fő feladata? Hányan használják az eurót? Oldja meg a kvízeket, hogy kiderüljön, milyen jól ismeri a fő feladatainkat!

Oldja meg a kvízeket!

Ifjúsági programjaink

Különféle rendezvényekkel várjuk a 16-30 év közötti, sőt fiatalabb korosztályt is online, az EKB székhelyén és Európa több pontján. Idetartozik például a lányoknak szánt informatikai kiképzés és az €urogeneráció diákvetélkedő.

További információk az ifjúsági programokról

Az EKB látogatóközpontja (látogatások, előadások)

Az EKB látogatóközpontjában helyszíni és virtuális látogatásokkal, szakértői előadásokkal várjuk az érdeklődőket, akik bővíteni szeretnék az EKB-val és feladataival kapcsolatos ismereteiket. Az alábbi linkre kattintva megtekinthető kínálatunk és a látogatás, illetve előadás igénylésének módja.

Látogasson el hozzánk!

Én és az EKB

Biztosítani szeretnénk a folyamatos nyílt párbeszédet mindenkivel, akiket munkánkkal szolgálunk. Létrehoztuk az „Én és az EKB” kezdeményezést, amely közelebb hoz bennünket egymáshoz.

További információk az „Én és az EKB” programról
LÁSD MÉG

További kapcsolódó tartalom

Az EKB ismeretterjesztő lejátszási listája

YouTube-on is megtekinthető

Ifjúsági kezdeményezések

Flickr album

Ebben a szekcióban található oldalak