Opțiuni de căutare
Home Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Materiale educative

Următoarele jocuri nu mai sunt disponibile pe website-ul nostru: Inflation Island, Economia și Topfloor. Acestea nu au mai fost actualizate, iar tehnologia Adobe Flash va înceta în curând să fie utilizată pe toate browserele noastre. Nu este prevăzută, în prezent, înlocuirea acestor jocuri.

Vrei să afli mai multe despre economie și despre activitățile BCE? Explorează această secțiune pentru a descoperi o gamă largă de resurse multimedia și detalii privind posibilitățile de a intra în contact cu noi.

Ce este, așadar, BCE (explicată de YouTuber-ul Simon Clark)?

L-am invitat pe YouTuber-ul Simon Clark la ECB Forum on Central Banking de la Sintra, unde guvernatorii băncilor centrale și experții în economie se reunesc în fiecare an pentru a discuta aspecte de politică. Simon s-a aflat aici pentru a discuta cu doctoranzii care își prezentau lucrările de cercetare, dar, înainte de a începe, a dorit să răspundă la această întrebare fundamentală!

Urmărește-l pe YouTuber-ul Simon Clark discutând cu tinerii economiști și aruncă o privire pe lucrările de cercetare ale acestora

Inițiative destinate tinerilor

Organizăm mai multe evenimente – online, la sediul BCE și în Europa – destinate în mod specific tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, de exemplu Youth Dialogues și concursul pentru elevi „Generația €uro”.

Află mai multe

BCE explică

Cauți informații și resurse legate de BCE? Ai dori să îți aprofundezi cunoștințele despre unele dintre activitățile în care este implicată BCE?

Consultă materialele noastre explicative

Centrul pentru vizitatori și prelegeri adaptate în cadrul BCE

Ne poți vizita în clădirea noastră principală (Centrul pentru vizitatori) din orașul Frankfurt pentru a afla mai multe despre activitățile pe care le desfășurăm și despre obiectivele vizate prin acestea. Dacă nu te poți deplasa la fața locului, poți face oricând un tur virtual!

Ai deja o bună înțelegere a rolului și responsabilităților BCE? Atunci, ce-ar fi să soliciți una dintre prelegerile adaptate pe care ți le punem la dispoziție?

Alătură-te BCE!

Ai absolvit recent și cauți următoarea provocare? Te interesează activitățile de bancă centrală și afacerile europene? Ai dori să ai o influență pozitivă asupra vieții cetățenilor europeni? Atunci consultă oportunitățile noastre de angajare și alătură-te echipei noastre internaționale.

Posturi vacante

Toate paginile din această secțiune