European Central Bank - eurosystem
Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de

Materiale educative

Următoarele jocuri nu mai sunt disponibile pe website-ul nostru: Inflation Island, Economia și Topfloor. Acestea nu au mai fost actualizate, iar tehnologia Adobe Flash va înceta în curând să fie utilizată pe toate browserele noastre. Nu este prevăzută, în prezent, înlocuirea acestor jocuri.

Vrei să afli mai multe despre economie și despre activitățile BCE? Explorează această secțiune pentru a descoperi o gamă largă de resurse multimedia și detalii privind posibilitățile de a intra în contact cu noi.

Ce este, așadar, BCE (explicată de YouTuber-ul Simon Clark)?

L-am invitat pe YouTuber-ul Simon Clark la ECB Forum on Central Banking de la Sintra, unde guvernatorii băncilor centrale și experții în economie se reunesc în fiecare an pentru a discuta aspecte de politică. Simon s-a aflat aici pentru a discuta cu doctoranzii care își prezentau lucrările de cercetare, dar, înainte de a începe, a dorit să răspundă la această întrebare fundamentală!

Urmărește-l pe YouTuber-ul Simon Clark discutând cu tinerii economiști și aruncă o privire pe lucrările de cercetare ale acestora

Inițiative destinate tinerilor

Organizăm mai multe evenimente – online, la sediul BCE și în Europa – destinate în mod specific tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, de exemplu Youth Dialogues și concursul pentru elevi „Generația €uro”.

Află mai multe

BCE explică

Cauți informații și resurse legate de BCE? Ai dori să îți aprofundezi cunoștințele despre unele dintre activitățile în care este implicată BCE?

Consultă materialele noastre explicative

Centrul pentru vizitatori al BCE (vizite și prelegeri)

Centrul pentru vizitatori al BCE este deschis pentru activități virtuale destinate unei mai bune înțelegeri a Băncii Centrale Europene și a activităților noastre. Te interesează să participi la una dintre prelegerile noastre, să ne faci o vizită sau să explorezi tururile Centrului pentru vizitatori organizate cu Google Maps?

Consultă paginile dedicate vizitelor la BCE
INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Mai mult pe aceeași temă

Toate paginile din această secțiune