European Central Bank - eurosystem
SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Undervisningsmateriale

Vi har fjernet spillene Inflation Island, €conomia og Topfloor fra vores websted. De er ikke længere aktuelle, og de er desuden baseret på en Adobe Flash-teknologi, som ikke vil kunne anvendes på alle browsere ret meget længere. På nuværende tidspunkt er der ikke planer om at erstatte dem med andre spil.

Vil du lære mere om økonomi og om ECB's arbejde? Kig lidt nærmere på dette afsnit. Det indeholder en bred vifte af multimediematerialer. Her kan du se, hvilke muligheder der er for at komme i kontakt med os i ECB.

Hvad er ECB egentlig? (youtuber Simon Clark forklarer)

Vi inviterede youtuberen Simon Clark til ECB Forum on Central Banking i Sintra, hvor centralbankchefer og eksperter i økonomi hvert år mødes og drøfter politiske emner. Det var meningen, han skulle tale til ph.d.-studerende, som skulle fremlægge deres forskning, men allerførst ville han gerne besvare et helt grundlæggende spørgsmål!

Her taler youtuber Simon Clark til de unge økonomer og ser nærmere på deres forskning

Initiativer for unge

ECB arrangerer flere events – online, i ECB og forskellige steder i Europa – der er målrettet unge mellem 16 og 30 år, fx "Youth Dialogues" og "Generation €uro Students' Award".

Læs mere

ECB's explainers

Søger du flere oplysninger og materialer om ECB? Vi du fordybe dig i nogle af de områder, ECB arbejder med?

Se ECB's explainers

ECB's besøgscenter (besøg og foredrag)

ECB's besøgscenter er åbent for virtuelle aktiviteter, der har til formål at give folk en bedre forståelse for ECB og ECB's opgaver. Kunne du tænke dig at deltage i et af vores foredrag, besøge os eller tage på vores Google Maps-rundvisninger i besøgscentret?

Så kig lidt nærmere på siderne, der handler om besøg i ECB

Alle sider i dette afsnit