Menu

Undervisningsmateriale

Vil du lære mere om økonomi og om ECB's arbejde? Se nærmere på dette afsnit, der indeholder en bred vifte af multimediematerialer, og se, hvilke muligheder der er for at komme i kontakt med os i ECB.

Hvad er ECB egentlig? (youtuber Simon Clark forklarer)

Vi inviterede youtuberen Simon Clark til "ECB Forum on Central Banking" i Sintra, hvor centralbankchefer og eksperter i økonomi hvert år mødes og drøfter politiske spørgsmål. Han skulle tale til ph.d.-studerende, der var kommet for at fremlægge deres forskning, men allerførst ville han gerne besvare et helt grundlæggende spørgsmål!

Youtuber Simon Clark taler til de unge økonomer og ser nærmere på deres forskning

Initiativer for unge

ECB arrangerer flere events – online, i ECB og forskellige steder i Europa – der er målrettet unge mellem 16 og 30, fx "Youth Dialogues" og "Generation €uro Students’ Award".

Læs mere


ECB forklarer

Søger du flere oplysninger og materialer om ECB? Vi du fordybe dig i nogle af de områder, ECB arbejder med?

Se ECB's forklaringer og uddybninger


ECB's besøgscenter og skræddersyede foredrag

Skræddersyede foredrag

Man kan besøge ECB's hovedsæde i Frankfurt og lære mere om, hvad vi laver, og hvorfor vi gør det. Hvis du ikke fysisk kan komme til besøgscentret, kan du altid tage den virtuelle rundvisning!

Har du allerede et godt kendskab til ECB's rolle og ansvarsområder? Så skulle du måske overveje at bede om et af vores skræddersyede foredrag!


Søg job i ECB!

Er du nyuddannet og søger den næste udfordring? Er du interesseret i centralbankvirksomhed og europæiske spørgsmål? Vil du gerne gøre en positiv forskel for borgere i Europa? Se, hvad der er af jobmuligheder i ECB, og bliv en del af vores internationale team.

Ledige stillinger