European Central Bank - eurosystem
Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:

Obrazovni sadržaji

Uklonili smo sljedeće igre s naših mrežnih stranica: Inflation Island, Economia i Topfloor. Učinili smo to zato što nisu posuvremenjene i zato što se u njima upotrebljava Adobe Flash tehnologija koja će uskoro prestati raditi u svim preglednicima. Zasad ne planiramo zamjene tih igara.

Želite li znati više o ekonomiji i o aktivnostima ESB‑a? Pregledajte ovaj odjeljak mrežnih stranica, pronađite različite multimedijske materijale i doznajte kako se možete povezati s nama.

A što je zapravo ESB (riječima YouTubera Simona Clarka)?

Pozvali smo YouTubera Simona Clarka na Forum ESB‑a o središnjem bankarstvu koji se održava u Sintri i na kojem guverneri središnjih banaka i ekonomski stručnjaci svake godine raspravljaju o monetarnoj politici. Došao je razgovarati sa studentima doktorskih studija koji su predstavljali svoja istraživanja, ali prije početka želio je prvo odgovoriti na to temeljno pitanje!

Pogledajte razgovor YouTubera Simona Clarka s mladim ekonomistima i upoznajte se s njihovim istraživanjima

Uključivanje mladih

Organiziramo nekoliko događanja – na internetu, u ESB‑u i širom Europe – koja su posebno namijenjena mladima u dobi od 16 do 30 godina. Među njima su Dijalozi ESB‑a s mladima i učeničko natjecanje €urogeneracija.

Više

ESB objašnjava

Tražite li informacije i izvore podataka o ESB‑u? Želite li se podrobnije informirati o pitanjima kojima se ESB bavi?

Naša objašnjenja

ESB‑ov centar za posjetitelje (posjeti i predavanja)

ESB‑ov centar za posjetitelje otvoren je za virtualne aktivnosti kako bi građani bolje razumjeli ESB i naše zadaće. Zanimaju li vas neka od naših predavanja, posjeti ili razgledi centra za posjetitelje u aplikaciji Google maps?

Pogledajte stranice o posjetu ESB‑u
MOGLO BI VAS ZANIMATI

Povezani sadržaji

Sve stranice u ovom odjeljku