Mogućnosti pretraživanja
Home Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po

Obrazovni sadržaji

Uklonili smo igre Inflation Island, Economia and Topfloor sa svojih mrežnih stranica jer se više ne posuvremenjuju i zahtijevaju upotrebu tehnologije Adobe Flash koju uskoro neće podržavati većina preglednika. U ovom trenutku ne planiramo zamijeniti te igre.

Želite li znati više o ekonomiji i o aktivnostima ESB-a? Razgledajte ovaj odjeljak mrežnih stranica i pronađite različite multimedijske materijale te doznajte kako se možete povezati s nama.

Što je zapravo ESB (riječima YouTubera Simona Clarka)?

Pozvali smo YouTubera Simona Clarka na Forum ESB‑a o središnjem bankarstvu koji se održava u Sintri i na kojem guverneri središnjih banaka i ekonomski stručnjaci svake godine raspravljaju o monetarnoj politici. Došao je razgovarati sa studentima doktorskih studija koji su predstavljali svoja istraživanja, ali prije početka želio je prvo odgovoriti na to temeljno pitanje!

Pogledajte razgovor YouTubera Simona Clarka s mladim ekonomistima i upoznajte se s njihovim istraživanjima

Uključivanje mladih

Organiziramo nekoliko događaja – na internetu, u ESB-u i širom Europe – koji su posebno namijenjeni mladima u dobi od 16 do 30 godina. Među njima su Dijalozi ESB‑a s mladima i učeničko natjecanje €urogeneracija.

Više

ESB objašnjava

Tražite li informacije i izvore podataka o ESB-u? Želite li se podrobnije informirati o pitanjima koja se tiču ESB-a?

Naša objašnjenja

ESB-ov centar za posjetitelje i prilagođena predavanja

Posjetite našu glavnu zgradu u Frankfurtu i doznajte više o tome što radimo i zašto to radimo. Ako ne možete osobno posjetiti naš centar za posjetitelje, u svakom trenutku možete doći u virtualni posjet!

Poznajete li već dobro ulogu i obveze ESB-a? Zašto onda ne biste zatražili jedno od naših prilagođenih predavanja?

Pridružite nam se!

Nedavno ste diplomirali i sada tražite sljedeći izazov? Zanimaju vas teme povezane sa središnjim bankarstvom i europskim poslovima? Želite pozitivno utjecati na živote europskih građana? Upoznajte se s mogućnostima zapošljavanja i pridružite se našem međunarodnom timu.

Slobodna radna mjesta

Sve stranice u ovom odjeljku