European Central Bank - eurosystem
Mogućnosti pretraživanja
Početna stranica Mediji Objašnjenja Istraživanje i publikacije Statistika Monetarna politika €uro Plaćanja i tržišta Zapošljavanje
Prijedlozi
Razvrstaj po:

Posjetite nas

Nastojimo biti transparentni, pristupačni i razumljivi svim građanima.

ESB‑ov centar za posjetitelje nalazi se u glavnoj zgradi ESB‑a u Frankfurtu na Majni u Njemačkoj. Ako nas posjetite, na interaktivan ćete način produbiti znanje o ulozi i zadaćama ESB‑a te doznati kako naše odluke utječu na vaš svakodnevni život.

Zašto je stabilnost cijena važna i kako ona utječe na vašu kupovnu moć? Kako se brinemo za sigurnost vaše štednje u banci? Koja su glavna postignuća proizišla iz uvođenja eura?

Želite li znati više? Upoznajte se s aktivnostima ESB‑ova centra za posjetitelje.

Aktivnosti u zgradi ESB‑a

Razgledi u zgradi ESB‑a

Razgledi u zgradi ESB‑a prilika su za produbljivanje znanja o ESB‑ovim ulogama i zadaćama. Traju 75 minuta, vode ih zaposlenici ESB‑a te uključuju interaktivne elemente i videa. Predviđeno je i vrijeme za postavljanje pitanja. Razgledi su besplatni a zahtjev za organiziranje razgleda treba poslati tri tjedna do tri mjeseca unaprijed.


Zahtjev za razgled

Stručna predavanja u zgradi ESB‑a

Stručna predavanja o određenim temama na zahtjev (monetarna politika, euro, nadzor banaka itd.) namijenjena su skupinama koje već dobro poznaju zadaće ESB‑a. Predavanja su besplatna i traju 75 minuta. Prijavu treba poslati tri tjedna do tri mjeseca unaprijed. 


Prijavite se za predavanje u zgradi ESB‑a.

Virtualne aktivnosti

Virtualne prezentacije ESB‑ova centra za posjetitelje

Virtualne prezentacije ESB‑ova centra za posjetitelje (dostupne na engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, španjolskom i nizozemskom jeziku), koje traju 75 minuta, prilika su za produbljivanje znanja o ESB‑ovim ulogama i zadaćama a predviđeno je i vrijeme za postavljanje pitanja. Prezentacije su besplatne a prijavu treba poslati tri tjedna do tri mjeseca unaprijed. 

Prijava za virtualnu prezentaciju

Virtualna stručna predavanja

Virtualna predavanja o određenim temama na zahtjev (monetarna politika, euro, nadzor banaka itd.) namijenjena su skupinama koje već dobro poznaju zadaće ESB‑a. Predavanja su besplatna i traju 75 minuta. Prijavu treba poslati tri tjedna do tri mjeseca unaprijed. 

Prijava za virtualno predavanje

Virtualni razgled 

Virtualni razgled ESB-ova centra za posjetitelje moguć je s bilo kojeg mjesta na svijetu. Imate li kacigu za virtualnu stvarnost, stavite je na glavu za potpuniji doživljaj. 


Pođite u virtualni razgled
MOGLO BI VAS ZANIMATI

Povezani sadržaji

Centar za posjetitelje

Galerija

Prije uključivanja...

Pročitajte naša pravila

Korisne informacije

Kako nam se možete obratiti i gdje se nalazimo

Sve stranice u ovom odjeljku