European Central Bank - eurosystem
Muokkaa hakua
Pääsivu Media Oheistietoa Tutkimus ja julkaisut Tilastot Rahapolitiikka Euro Maksut ja markkinat Ura EKP:sssä
Hakuehdotuksia
Järjestä tulokset

Tervetuloa EKP:hen

Haluamme olla kansalaisten tavoitettavissa

EKP:llä on vierailijakeskus päärakennuksessaan Saksan Frankfurt am Mainissa. Vierailulla voit tutustua EKP:n tehtäviin ja toimintaan ja saada paremman kuvan siitä, miten päätöksemme vaikuttavat elämääsi.

Miksi hintavakaus on tärkeää, ja miten se vaikuttaa ostovoimaan? Miten EKP varmistaa, että pankkeihin talletetut säästöt ovat turvassa? Mitä euron ansiosta on saavutettu?

Tervetuloa tutustumaan. EKP:n vierailijakeskuksessa on monenlaista ohjelmaa.

Tapahtumia paikan päällä

Esittelykierrokset

Vierailijakeskuksen esittelykierroksella saat yleiskuvan EKP:n tehtävistä ja toiminnasta. EKP:n työntekijät toimivat oppaina 75 minuutin pituisilla kierroksilla, havainnollistavat aiheita videoiden ja interaktiivisen materiaalin avulla ja vastaavat kysymyksiin. Tutustumiskierrokset ovat ilmaisia, mutta niille pitää ilmoittautua vähintään kolme viikkoa etukäteen (kuitenkin aikaisintaan kolme kuukautta ennen vierailua).

Varaa esittelykierros

Asiantuntijaluennot

Järjestämme vierailijakeskuksessa luentoja ryhmille, joilla on jo hyvä kuva EKP:n tehtävistä. Luennon aiheena voi olla esimerkiksi euro, rahapolitiikka tai pankkivalvonta. Luennot kestävät 75 minuuttia. Luentopyyntö pyydetään esittämään viimeistään kolme viikkoa mutta aikaisintaan kolme kuukautta etukäteen. 

Esitä luentopyyntö

Virtuaalitapahtumia

Virtuaaliset esittelykierrokset

Vierailijakeskuksessa järjestetään maksuttomia virtuaalisia esittelykierroksia englanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi ja hollanniksi. Kerromme EKP:n tehtävistä ja toiminnasta, ja osallistujilla on tilaisuus esittää kysymyksiä. Esittely kestää 75 minuuttia, ja se pyydetään varaamaan viimeistään kolme viikkoa mutta aikaisintaan kolme kuukautta etukäteen. 

Varaa esittelykierros

Virtuaaliset asiantuntijaluennot

Järjestämme virtuaalisia luentoja ryhmille, joilla on jo hyvä kuva EKP:n tehtävistä. Luennon aiheena voi olla esimerkiksi euro, rahapolitiikka tai pankkivalvonta. Luennot kestävät 75 minuuttia. Luentopyyntö pyydetään esittämään viimeistään kolme viikkoa mutta aikaisintaan kolme kuukautta etukäteen. 

Esitä luentopyyntö

Virtuaalivierailu 

Vierailijakeskukseen voi tutustua virtuaalisesti. Kokonaisvaltaisimman kokemuksen saat käyttämällä virtuaalilaseja. 


Tule virtuaalivierailulle

Lisätietoa aiheesta

Tutustu vierailijakeskukseen

Kuvagalleria

Ennen vierailua

Vierailusäännöt

Yhteystiedot

Kaikki tähän osioon kuuluvat sivut