European Central Bank - eurosystem
Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

Látogasson el hozzánk!

Arra törekszünk, hogy minden polgár számára átláthatóak, hozzáférhetőek és érthetőek legyünk

Az EKB látogatóközpontja Németországban, az EKB frankfurti főépületében található. Látogatóink számára interaktív módon mutatjuk be az EKB szerepét és feladatait, megvilágítva, hogy döntéseink miként hatnak ki az emberek mindennapjaira.

Miért fontos az árak stabilitása, és hogyan befolyásolja a vásárlóerőt? Hogyan gondoskodunk a lakosság banki megtakarításainak a biztonságáról? Melyek az euro révén elért legfontosabb eredmények?

Szeretne többet tudni rólunk? Az alábbiakban tájékoztatjuk az EKB látogatóközpontjában szervezett programokról.

Helyszíni programok

Az épület bejárása

A székházba látogatók áttekintést kapnak az EKB szerepéről, feladatairól. A 75 perces, interaktív elemekkel és videovetítéssel ötvözött idegenvezetésen kérdéseiket is megválaszoljuk. A díjmentes program legkorábban három hónappal, legkésőbb három héttel a tervezett időpont előtt igényelhető.

A látogatóközpont helyszíni bejárása jelenleg szünetel.

Helyszíni szakértői előadások

A konkrét témákról (monetáris politika, euro, bankfelügyelet stb.) szóló helyszíni előadásokat olyan csoportoknak ajánljuk, akik jól ismerik az EKB megbízatását. A 75 perces, díjmentes előadások legkorábban három hónappal, legkésőbb három héttel a tervezett időpont előtt igényelhetők. 


Helyszíni előadás igénylése

Virtuális rendezvények

Az EKB látogató­központjának virtuális prezentációi

A látogatóközpontunk 75 perces (angol, német, francia, olasz, spanyol vagy holland nyelvű) virtuális prezentációiban az EKB szerepét és feladatait ismertetjük. Az előadók a résztvevők kérdéseire is szívesen válaszolnak. A díjmentes prezentációk legkorábban három hónappal, legkésőbb három héttel a tervezett időpont előtt igényelhetők. 

Virtuális prezentáció igénylése

Virtuális szakértői előadások

A konkrét témáról (monetáris politika, euro, bankfelügyelet stb.) megrendelhető virtuális előadásokat olyan csoportoknak ajánljuk, akik már jól ismerik az EKB megbízatását. A 75 perces, díjmentes előadások legkorábban három hónappal, legkésőbb három héttel a tervezett időpont előtt igényelhetők. 

Virtuális előadás igénylése

Virtuális séta 

A virtuális sétán a világ bármely pontjáról felfedezheti a látogatóközpontunkat. VR-szemüveggel különlegesebbé teheti az élményt. 


Részvétel a virtuális sétán
LÁSD MÉG

További kapcsolódó tartalom

Látogatóközpontunk megtekintése

Fotógalériánk

A részvétel előtt...

Olvassa el a házirendünket!

Hasznos információk

Elérhetőségeink

Ebben a szekcióban található oldalak