European Central Bank - eurosystem
SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Besøg os

Vi tilstræber at være åbne og tilgængelige, og at alle borgere forstår, hvad vi laver

ECB's besøgscenter ligger i ECB's hovedbygning i Frankfurt am Main, Tyskland. Under et besøg hos os kan du på en interaktiv måde lære mere om ECB's rolle og ansvarsområder og bedre forstå, hvordan vores beslutninger påvirker din dagligdag.

Hvorfor er det vigtigt, at priserne forbliver stabile, og hvad betyder det for din købekraft? Hvordan sikrer vi, at din opsparing er sikker i din bank? Hvad er euroens vigtigste resultater?

Vil du gerne vide mere? Se her, hvilke aktiviteter ECB's besøgscenter tilbyder!

Aktiviteter på stedet

Fysisk rundvisning

En fysisk rundvisning giver et overblik over ECB's roller og ansvarsområder. Den varetages af ansatte i ECB, varer 75 minutter og omfatter interaktive elementer, videoer og mulighed for at stille spørgsmål. Rundvisningen er gratis og skal bookes mellem tre uger og tre måneder i forvejen.

Anmod om en fysisk rundvisning

Fysiske ekspertforedrag

Fysiske foredrag om konkrete emner efter anmodning (pengepolitik, euroen, banktilsyn m.m.) henvender sig til grupper med forhåndsviden om ECB's mandat. Foredragene varer 75 minutter. De er gratis og skal bookes mellem tre uger og tre måneder i forvejen. 

Anmod om et fysisk foredrag

Virtuelle aktiviteter

Besøgscentrets virtuelle præsentation

Den 75 minutter lange virtuelle præsentation af besøgscentret (på sprogene EN, DE, FR, IT, ES og NL) giver et overblik over ECB's roller og ansvarsområder, og der er desuden mulighed for at stille spørgsmål. Præsentationen er gratis og skal bookes mellem tre uger og tre måneder i forvejen. 

Anmod om en virtuel præsentation

Virtuelle ekspertforedrag

Virtuelle foredrag om konkrete emner efter anmodning (pengepolitik, euroen, banktilsyn m.m.) henvender sig til grupper med forhåndsviden om ECB's mandat. Foredragene varer 75 minutter. De er gratis og skal bookes mellem tre uger og tre måneder i forvejen. 

Anmod om et virtuelt foredrag

Virtuel rundvisning 

Tag på en virtuel rundvisning, og gå på opdagelse i besøgscentret, uanset hvor i verden du befinder dig. Har du et VR-headset, får du oplevelsen af selv at være der! 

Tag på en virtuel rundvisning
SE OGSÅ

Relaterede emner

Se vores besøgscenter

Se vores galleri

Før du tilmelder dig...

Læs vores regler

Værd at vide

Sådan kontakter du os, og sådan finder du os

Alle sider i dette afsnit