European Central Bank - eurosystem
Možnosti iskanja
Domov Mediji Pojasnjujemo Raziskave in publikacije Statistika Denarna politika Euro Plačila in trgi Zaposlitve
Predlogi
Razvrsti po

Obiščite nas

Želimo biti transparentni, odprti in vsem razumljivi

Center ECB za obiskovalce se nahaja v glavni stavbi ECB v Frankfurtu na Majni v Nemčiji. Na obisku lahko v interaktivni obliki izveste več o vlogi in nalogah ECB, tako da bolje razumete, kako odločitve ECB vplivajo na vaše življenje.

Zakaj je pomembno, da cene ostajajo stabilne, in kaj to pomeni za vašo kupno moč? Kako skrbimo, da so vaši prihranki v bankah varni? Kateri so glavni dosežki eura?

Vas zanima? Potem preglejte spodaj predstavljene dejavnosti centra ECB za obiskovalce!

Dejavnosti v prostorih ECB

Vodeni ogledi v prostorih ECB

Na vodenih ogledih predstavimo vlogo in naloge ECB. Trajajo 75 minut, vodijo jih uslužbenci ECB in vključujejo interaktivne elemente, videoposnetke ter čas za vprašanja in odgovore. Ogledi so brezplačni, zanje pa je treba zaprositi od tri tedne do tri mesece vnaprej.

Zaprosite za vodeni ogled

Strokovna predavanja v prostorih ECB

Predavanja v prostorih ECB o konkretnih temah (denarni politiki, euru, bančnem nadzoru itd.) so namenjana skupinam, ki dobro poznajo naloge ECB. Trajajo 75 minut in so brezplačna, zanje pa je treba zaprositi od tri tedne do tri mesece vnaprej.

Zaprosite za predavanje v prostorih ECB

Virtualne dejavnosti

Virtualne predstavitve centra za obiskovalce

Virtualne predstavitve centra za obiskovalce (na voljo v angleščini, nemščini, francoščini, italijanščini, španščini in nizozemščini), ki trajajo 75 minut, predstavljajo vlogo in naloge ECB ter vključujejo čas za vprašanja in odgovore. So brezplačne, zanje pa je treba zaprositi od tri tedne do tri mesece vnaprej.

Zaprosite za virtualno predstavitev

Virtualna strokovna predavanja

Virtualna predavanja o konkretnih temah (denarni politiki, euru, bančnem nadzoru itd.) so namenjana skupinam, ki dobro poznajo naloge ECB. Trajajo 75 minut in so brezplačna, zanje pa je treba zaprositi od tri tedne do tri mesece vnaprej. 

Zaprosite za virtualno predavanje

Virtualni ogled 

Na virtualnem ogledu lahko center za obiskovalce raziščete od kjerkoli na svetu. Za bolj realistično izkušnjo lahko uporabite tudi naglavni komplet za virtualno resničnost. 


Virtualni ogled
GLEJTE TUDI

Več o tej temi

Oglejte si center za obiskovalce

Fotogalerija

Pred dogodkom ...

preberite naša hišna pravila

Koristne informacije

Kako nas lahko kontaktirate in kje smo

Vse strani v tem razdelku