Възможности за търсене
Home Медии ЕЦБ обяснява Изследвания и публикации Статистика Парична политика Eврото Плащания и пазари Кариери
Предложения
Сортиране


Данни за контакт

Телефонна централа

За да се свържете с конкретен отдел или човек в ЕЦБ, обадете се на телефонния номер по-долу.

+49 69 1344 0

Въпроси относно ЕЦБ

Искате ли да научите повече за решенията, които вземаме в ЕЦБ, и как те засягат Вашето ежедневие? Имате ли въпроси във връзка с банката? Вижте отговорите на най-разпространените въпроси или задайте своите.
Попитайте ни

Посещения в ЕЦБ

Повече информация за възможностите за посещения в ЕЦБ ще намерите в раздела Посещения в Европейската централна банка или като се свържете с нас на имейл адрес visitor.centre@ecb.europa.eu.

Информация за медиите

За въпроси относно дейността на ЕЦБ журналистите могат да се свържат с нас по имейл или по телефона. През почивните дни обажданията на общия номер +49 69 1344 7455 се пренасочват към дежурен служител в пресслужбата. media@ecb.europa.eu +49 69 1344 7455 Данни за контакт за медиите

Публични изяви

За да поканите член на Изпълнителния съвет на ЕЦБ или председателя на Надзорния съвет за участие в конференция или друго събитие, моля, използвайте формуляра за заявка за публична изява.

Заявление за достъп до документи

Тук ще намерите информация как да подадете заявление за достъп до документи от архива на ЕЦБ. Информация за архива

Комуникации с гражданското общество

За въпроси относно дейността на ЕЦБ организациите на гражданското общество могат да се свържат с нас на имейл адрес civilsociety@ecb.europa.eu.

Други връзки

Всички страници в този раздел