Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont


Elérhetőségek

Telefonközpont

Ha az EKB valamelyik osztályát vagy munkatársát szeretné elérni, hívja a következő telefonszámot:

+49 69 1344 0

Kérdések az EKB-ról

Szeretne többet megtudni az EKB-nál hozott döntésekről, és hogy ezek hogyan befolyásolják mindennapi életünket? Van kérdése a bankról? Itt elolvashatja a leggyakoribb kérdésekre adott válaszokat, de elküldheti a saját kérdését is.
Kérdezzen tőlünk!

Látogatás az EKB-ba

Az EKB-ba való látogatási lehetőségekről bővebben a Látogatás az EKB-ban oldalon olvashat, vagy a visitor.centre@ecb.europa.eu címre küldött e-mailben kérhet tájékoztatást.

Médiamegkeresés

Az EKB tevékenységével kapcsolatos kérdéseikkel az újságírók e-mailben vagy telefonon kereshetnek bennünket. Hétvégén a +49 69 1344 7455 központi számról kapcsoljuk az ügyeletes sajtófelelőst. media@ecb.europa.eu +49 69 1344 7455 Médiakapcsolat

Előadás igénylése

Amennyiben az EKB Igazgatóságának valamely tagját vagy a Felügyeleti Testület elnökét kívánja konferencián vagy rendezvényen tartandó előadásra felkérni, szíveskedjék az előadásra felkérő űrlapot kitölteni.

Dokumentum, irattári anyag kikérése

Az alábbi oldalon tájékozódhat arról, hogyan lehet az EKB irattárából dokumentumokat és egyéb anyagokat igényelni. Az irattárról

Kapcsolattartás a civil társaságokkal

A civil társadalmi szervezetek az EKB munkájával kapcsolatos kérdéseikkel a civilsociety@ecb.europa.eu címen keresztül léphetnek kapcsolatba velünk.

Egyéb elérhetőségek

Ebben a szekcióban található oldalak