Επιλογές αναζήτησης
Home Ενημέρωση Επεξηγήσεις Έρευνα & Εκδόσεις Στατιστικές Νομισματική πολιτική Το ευρώ Πληρωμές & Αγορές Θέσεις εργασίας
Προτάσεις
Εμφάνιση κατά

Επικοινωνία

Τηλεφωνικό κέντρο

Για να έρθετε σε επαφή με κάποιο τμήμα ή μέλος του προσωπικού της ΕΚΤ, μπορείτε να καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο.

+49 69 1344 0

Ερωτήσεις σχετικά με την ΕΚΤ

Για πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της ΕΚΤ, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:30 έως τις 17:30 ώρα κεντρικής Ευρώπης. info@ecb.europa.eu +49 69 1344 1300

Επίσκεψη στην ΕΚΤ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες επίσκεψης στην ΕΚΤ, μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα Επισκέψεις στην ΕΚΤ ή να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση visitor.centre@ecb.europa.eu.

Ερωτήσεις δημοσιογράφων

Για ερωτήσεις σχετικά με τις δραστηριότητες της ΕΚΤ, οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Τα Σαββατοκύριακα οι κλήσεις στον γενικό αριθμό +49 69 1344 7455 προωθούνται στον εκπρόσωπο Τύπου που βρίσκεται σε υπηρεσία. media@ecb.europa.eu +49 69 1344 7455 Εκπρόσωποι Τύπου

Πρόσκληση για εκφώνηση ομιλίας σε συνέδριο ή εκδήλωση

Για να προσκαλέσετε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ ή τον Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου να εκφωνήσει ομιλία σε συνέδριο ή εκδήλωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έντυπο πρόσκλησης για εκφώνηση ομιλίας.

Αίτηση χορήγησης εγγράφων και στοιχείων

Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο πρόσβασης σε έγγραφα και στοιχεία από τα αρχεία της ΕΚΤ. Πληροφορίες για τα αρχεία

Επικοινωνία με την κοινωνία των πολιτών

Οι οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που έχουν ερωτήσεις σχετικά με το έργο της ΕΚΤ μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση civilsociety@ecb.europa.eu.

Άλλα στοιχεία επικοινωνίας

Όλες οι σελίδες σε αυτήν την ενότητα