Prilagođena predavanja

Prilagođena predavanjaU prilagođenim predavanjima, koja su namijenjena skupinama koje već dobro poznaju ulogu i obveze ESB-a, podrobnije se obrađuju određene teme.

Ako vas zanima neka tema povezana s radom ESB‑a, npr. monetarna politika, nadzor banaka, statistika ili gospodarska kretanja, recite nam i pripremit ćemo prezentaciju o toj temi. Predavači su stručnjaci koji rade u ESB‑u, slobodno im postavljajte pitanja i iznosite svoja stajališta.

Prilagođena predavanja održavaju se ovisno o raspoloživosti.

Informacije za posjetitelje

Vrijeme posjeta
ponedjeljkom i petkom u 10.30
utorkom, srijedom i četvrtkom u 16.00
Trajanje posjeta
90 minuta
Prethodna prijava
  • Od posjetitelja se traži da se prijave najmanje četiri tjedna prije posjeta tako što će poslati e-poruku na adresu: visitor.centre@ecb.europa.eu.
  • Posjet možete prijaviti najranije tri mjeseca unaprijed.
  • Termini se dodjeljuju prema redoslijedu prijava. Prednost se daje posjetiteljima koji prvi put posjećuju ESB. Osim toga, nastojimo omogućiti uravnoteženu zastupljenost različitih nacionalnosti.
  • Za informacije o obradi osobnih podataka pročitajte našu Izjavu o zaštiti privatnosti.
Ulaz
besplatan uz predočenje valjane osobne iskaznice ili putovnice
Broj posjetitelja u skupini
najmanje 15 odnosno najviše 90 sudionika
Dob posjetitelja
Naša je preporuka da posjetitelji imaju najmanje 18 godina. Učenicima srednjih škola preporučujemo posjet našem centru za posjetitelje.

Već ste se prijavili za posjet?

Ovdje možete pronaći praktične informacije koje vam mogu pomoći da se pripremite za posjet. Osim toga, ne zaboravite predvidjeti dovoljno vremena za sigurnosnu provjeru.