Prilagođena predavanja

Prilagođena predavanjaU prilagođenim predavanjima, koja su namijenjena skupinama koje već dobro poznaju ulogu i obveze ESB-a, podrobnije se obrađuju određene teme. Odaberite temu povezanu s našim zadaćama, npr. monetarnu politiku, nadzor banaka, statistiku ili gospodarska kretanja, i pripremit ćemo prezentaciju na temelju vaših interesa.

Predavači su ESB-ovi stručnjaci, koji će iznijeti detaljne analize i ponuditi znalačke uvide u vezi s odabranom temom. Glavnu temu prezentacije potrebno je dogovoriti unaprijed, ali potičemo sudionike da postavljaju pitanja tijekom predavanja i razmjenjuju mišljenja sa stručnjacima ESB-a.

Informacije za posjetitelje

Vrijeme posjeta:
ponedjeljkom i petkom u 10.30 po srednjoeuropskom vremenu
utorkom, srijedom i četvrtkom u 16.00 po srednjoeuropskom vremenu
Trajanje posjeta:
90 minuta
Prethodna prijava
  • Od posjetitelja se traži da se prijave najmanje četiri tjedna prije posjeta tako što će poslati e-poruku na adresu visitor.centre@ecb.europa.eu.
  • Prijave se mogu predati najviše tri mjeseca unaprijed.
  • Termini se dodjeljuju prema redoslijedu prijava. Prednost se daje posjetiteljima koji prvi put posjećuju ESB. Osim toga, nastojimo omogućiti primjerenu zastupljenost različitih nacionalnosti.
Ulaz
besplatan uz predočenje valjane osobne iskaznice ili putovnice
Broj posjetitelja u skupini:
najmanje 15 odnosno najviše 90 sudionika

Već ste se prijavili za posjet?

Ovdje možete pronaći praktične informacije koje vam mogu pomoći da se pripremite za posjet. Osim toga, ne zaboravite predvidjeti dovoljno vremena za sigurnosnu provjeru.