Menu
Pentru cele mai recente informații, consultați versiunea în limba engleză a acestei pagini.

Prelegeri adaptate

Prelegeri adaptatePrelegerile adaptate aprofundează teme specifice și sunt destinate grupurilor care au deja cunoștințe bune despre rolul și responsabilitățile BCE.

Vă puteți exprima interesul pentru un anumit subiect legat de activitatea BCE (de exemplu, politică monetară, supraveghere bancară, statistică, evoluții economice), iar noi vom pregăti o prezentare pe tema aleasă de dumneavoastră. Prelegerile vor fi susținute de experți din cadrul BCE și vă încurajăm să le adresați orice întrebări aveți și să faceți schimb de opinii cu aceștia.

Prelegerile adaptate sunt oferite în funcție de disponibilitate.

Informații pentru vizitatori

Orar de vizitare
Luni și vineri: ora 10.30 (ora Europei Centrale)
Marți, miercuri și joi: ora 16.00 (ora Europei Centrale)
Durata vizitei
90 de minute
Înregistrare prealabilă
  • Solicitați o prelegere adaptată
  • Prelegerile adaptate pot fi solicitate cu până la trei luni în avans și cel târziu cu patru săptămâni înainte de data la care doriți să efectuați vizita.
  • Intervalele disponibile se alocă, de regulă, pe baza principiului „primul venit, primul servit”; se acordă prioritate persoanelor care vizitează BCE pentru prima dată, vizându‑se o reprezentare echitabilă a naționalităților vizitatorilor.
  • Pentru informații referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, consultați declarația privind protecția vieții private.
Intrarea
Gratuită, pe baza unui act de identitate național sau a unui pașaport valabil
Dimensiunea grupului
Minimum 15/maximum 90 de participanți
Vârsta minimă
Vârsta minimă recomandată este de 18 ani. Pentru elevii de liceu sugerăm, în locul prelegerii, o vizită la Centrul pentru vizitatori.

Ați făcut deja o rezervare?

Iată câteva informații practice pentru a vă pregăti vizita. De asemenea, vă recomandăm să țineți seama de timpul necesar pentru controlul de securitate.