Lezingen op maat

Lezingen op maatLezingen op maat gaan op bepaalde onderwerpen dieper in en zijn bedoeld voor groepen die al goed op de hoogte zijn van de rol en verantwoordelijkheden van de ECB.

U kunt een onderwerp voorstellen dat verband houdt met het werk van de ECB (bijvoorbeeld monetair beleid, bankentoezicht, statistieken, economische ontwikkelingen). Wij stellen dan een presentatie samen over het door u gekozen onderwerp. De lezing wordt gegeven door een specialist bij de bank, en wij roepen u op vragen die u wellicht heeft te stellen en van gedachten te wisselen met de specialist van de ECB.

Lezingen op maat zijn afhankelijk van de beschikbaarheid.

Informatie voor bezoekers

Bezoektijden
Maandag en vrijdag om 10:30 Midden-Europese tijd
Dinsdag, woensdag en donderdag om 16:00 Midden-Europese tijd
Duur van het bezoek
90 minuten
Vooraanmelding
  • U dient zich minstens vier weken vóór uw bezoek te registreren via e-mail: visitor.centre@ecb.europa.eu
  • Bezoeken kunnen tot drie maanden van tevoren worden aangevraagd
  • Tijden voor een bezoek worden voornamelijk toegewezen op volgorde van ontvangst van registratie; prioriteit wordt gegeven aan mensen die ons voor de eerste keer bezoeken en er wordt rekening gehouden met een eerlijke verdeling van de nationaliteiten van onze bezoekers
  • Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in onze privacyverklaring.
Toegang
Gratis, een geldig nationaal identiteitsbewijs of paspoort is verplicht
Groepsgrootte
Minimaal 15/maximaal 90 deelnemers
Minimumleeftijd
Onze aanbeveling: ten minste 18 jaar. Voor middelbare scholieren raden wij eerder een bezoek aan ons Bezoekerscentrum aan.

Heeft u al een reservering gemaakt?

Hier is enige praktische informatie om u te helpen zich voor te bereiden op uw bezoek. Vergeet niet uzelf genoeg tijd te geven voor de securitycontrole.