Lezingen op maat

Lezingen op maatOnze lezingen op maat gaan op bepaalde onderwerpen dieper in en zijn bedoeld voor groepen die al goed op de hoogte zijn van de rol en verantwoordelijkheden van de ECB. U kunt een onderwerp uitkiezen dat verband houdt met ons mandaat (bijvoorbeeld monetair beleid, bankentoezicht, statistieken, economische ontwikkelingen of een ander onderwerp). Wij stellen dan een presentatie samen op grond van uw interessegebied.

De lezingen worden gegeven door specialisten bij de bank, die grondige analyses en goed onderbouwde inzichten bieden ten aanzien van het door u gekozen onderwerp. Hoewel het hoofdthema van de presentatie vooraf met u wordt afgesproken, roepen we deelnemers op ook vragen te stellen die zij gedurende de sessie wellicht hebben en van gedachten te wisselen met de experts van de ECB.

Informatie voor bezoekers

Bezoektijden
Maandag en vrijdag om 10:30 uur Midden-Europese tijd
Dinsdag, woensdag en donderdag om 16:00 uur Midden-Europese tijd
Duur van het bezoek
90 minuten
Vooraanmelding
  • U dient zich minstens vier weken vóór uw bezoek te registreren via e-mail: visitor.centre@ecb.europa.eu
  • Bezoeken kunnen tot drie maanden van tevoren worden aangevraagd
  • Tijden voor een bezoek worden voornamelijk toegewezen op volgorde van ontvangst van registratie; prioriteit wordt gegeven aan mensen die ons voor de eerste keer bezoeken en er wordt op gelet dat er een eerlijke vertegenwoordiging is van nationaliteiten van onze bezoekers
Toegang
Gratis, een geldig nationaal identiteitsbewijs of paspoort is verplicht
Groepsgrootte
Minimaal 15/maximaal 90 deelnemers

Heeft u zich al geregistreerd?

Hier is enige praktische informatie om u te helpen zich voor te bereiden op uw bezoek. Vergeet u niet uzelf genoeg tijd te geven voor de securitycontrole.