Διαλέξεις προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα των επισκεπτών

Διαλέξεις προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα των επισκεπτώνΟι εξειδικευμένες διαλέξεις μας αναλύουν με περισσότερες λεπτομέρειες συγκεκριμένα θέματα και απευθύνονται σε ομάδες ατόμων που γνωρίζουν ήδη αρκετά καλά τον ρόλο και τις αρμοδιότητες της ΕΚΤ. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα που σχετίζεται με την αποστολή μας (π.χ. νομισματική πολιτική, τραπεζική εποπτεία, στατιστική, οικονομικές εξελίξεις ή άλλο) κι εμείς θα ετοιμάσουμε μια παρουσίαση με βάση τα ενδιαφέροντά σας.

Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται από εμπειρογνώμονες της τράπεζας, οι οποίοι παρέχουν διεξοδικές αναλύσεις και εμπεριστατωμένες απόψεις για το θέμα που έχετε επιλέξει. Ενώ το βασικό θέμα συμφωνείται μαζί σας εκ των προτέρων, ενθαρρύνουμε τους συμμετέχοντες να θέτουν τυχόν ερωτήσεις στη διάρκεια της παρουσίασης και να ανταλλάσσουν απόψεις με τους εμπειρογνώμονες της ΕΚΤ.

Πληροφορίες για τους επισκέπτες

Ώρες επισκέψεων
Δευτέρα και Παρασκευή: 10.30 (ώρα κεντρικής Ευρώπης)
Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη: 16.00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης)
Διάρκεια επίσκεψης
90 λεπτά
Κρατήσεις
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψης, με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: visitor.centre@ecb.europa.eu
  • Μπορεί να γίνει κράτηση για επίσκεψη τουλάχιστον τρεις μήνες πριν.
  • Οι κρατήσεις για επίσκεψη εξυπηρετούνται κυρίως με σειρά προτεραιότητας – όσοι μας επισκέπτονται για πρώτη φορά έχουν προτεραιότητα, ενώ λαμβάνεται υπόψη και η δίκαιη εκπροσώπηση των διαφόρων εθνικοτήτων.
Είσοδος
Δωρεάν, με την επίδειξη έγκυρου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
Αριθμός συμμετεχόντων
15 - 90 άτομα

Έχετε ήδη κάνει κράτηση;

Εδώ θα βρείτε κάποιες πρακτικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας. Επίσης, θα πρέπει να προβλέψετε αρκετό χρόνο για τον έλεγχο ασφαλείας.