Διαλέξεις προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα των επισκεπτών

Διαλέξεις προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα των επισκεπτώνΟι εξειδικευμένες διαλέξεις αναλύουν με περισσότερες λεπτομέρειες συγκεκριμένα θέματα και απευθύνονται σε ομάδες ατόμων που γνωρίζουν ήδη αρκετά καλά τον ρόλο και τις αρμοδιότητες της ΕΚΤ.

Μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για ένα συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται με το έργο της ΕΚΤ (π.χ. νομισματική πολιτική, τραπεζική εποπτεία, στατιστική, οικονομικές εξελίξεις) κι εμείς θα ετοιμάσουμε μια παρουσίαση με βάση την επιλογή σας. Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται από εμπειρογνώμονες της τράπεζας και σας ενθαρρύνουμε να θέτετε τυχόν ερωτήσεις και να ανταλλάσατε τις απόψεις σας.

Οι διαλέξεις αυτές παρέχονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Πληροφορίες για τους επισκέπτες

Ώρες επισκέψεων
Δευτέρα και Παρασκευή: 10:30 (ώρα κεντρικής Ευρώπης)
Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη: 16:00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης)
Διάρκεια επίσκεψης
90 λεπτά
Προεγγραφή
  • Είναι απαραίτητη η εγγραφή τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες πριν με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: visitor.centre@ecb.europa.eu
  • Μπορεί να γίνει κράτηση για επίσκεψη τουλάχιστον τρεις μήνες πριν.
  • Τα αιτήματα εγγραφής εξυπηρετούνται κυρίως με σειρά προτεραιότητας – όσοι μας επισκέπτονται για πρώτη φορά έχουν προτεραιότητα, ενώ μεριμνούμε ώστε η σύνθεση των ομάδων επισκεπτών μας να είναι ισορροπημένη από πλευράς εθνικότητας.
  • Για πληροφορίες όσον αφορά την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ανατρέξετε στη δήλωση σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Είσοδος
Δωρεάν, με την επίδειξη έγκυρου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
Αριθμός συμμετεχόντων
15 έως 90 άτομα
Ελάχιστο όριο ηλικίας:
Συνιστάται ελάχιστο όριο ηλικίας 18 ετών. Για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προτείνουμε ξενάγηση στο κέντρο επισκεπτών μας.

Έχετε ήδη κάνει κράτηση;

Εδώ θα βρείτε κάποιες πρακτικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας. Επίσης, θα πρέπει να προβλέψετε αρκετό χρόνο για τον έλεγχο ασφαλείας.