Kunst og kultur i ECB

I Den Europæiske Union er der mange forskellige kulturer, der har rødder i de enkelte landes og regioners traditioner. I ECB går vi ind for at fremme denne forskelligartethed i kunst og kultur gennem vores arrangementer og initiativer.

Luminale 2018

Det er med stor glæde, at vi deltager i dette års Luminale. Det sker ved, at vi forvandler Grossmarkthalles nordlige facade til et enormt animeret galleri for streetart.
Fra 18. til 23. marts vil facaden blive fyldt med farver og bevægelse. Kunstnerne bag er Urbanscreen, et kunstnerkollektiv og en kreativ virksomhed fra Bremen, og Andreas Preis, en berømt illustrator, som bor og arbejder i Berlin.

Mere om Luminale 2018
Fotos fra begivenheden

Kulturdage

ECB's kulturdage giver mulighed for at fejre, at landene i Europa er "forenet i mangfoldighed". Kulturdagene sætter hvert år fokus på et af medlemslandene i Den Europæiske Union.
Efter "Inspiring Spain" i 2017 viser de europæiske kulturdage i år eksempler på Litauens spændende kultur.

Flere oplysninger


ECB's kunstsamling

Andre besøg

ECB's kunstsamling består af ca. 450 malerier, tegninger, fotografier, skulpturer og kunstgenstande. Kunstsamlingens fokus er moderne kunst.

Der bliver snart mulighed for at komme og se nogle af de udstillede værker. Nærmere oplysninger om, hvordan et besøg i kunstsamlingen kan bookes, vil blive gjort tilgængelige i 2018.