Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de
COMUNICAT DE PRESĂ

Banca Centrală Europeană își deschide porțile sâmbăta

22 iunie 2016
  • În prima zi de sâmbătă a fiecărei luni, vizitatorii înregistrați pot explora clădirea BCE
  • Tururi ghidate în limbile engleză sau germană vor oferi vizitatorilor o incursiune în zona Grossmarkthalle și în turnul de birouri
  • BCE și-a mărit, de asemenea, capacitatea de primire a grupurilor de vizitatori pe bază de rezervare prealabilă

Banca Centrală Europeană (BCE) își deschide porțile vizitatorilor înregistrați, oferind tururi ghidate. Pentru prima dată de la mutarea BCE în noul său sediu la sfârșitul anului 2014, publicul larg va putea explora turnul de birouri și zona clădirii istorice Grossmarkthalle și se va putea bucura de panorama spectaculoasă a orașului Frankfurt de la etajul 27.

Tururile vor debuta la data de 2 iulie și vor avea loc în prima zi de sâmbătă a fiecărei luni, cel puțin până la sfârșitul anului. În intervalul 12.00-16.30, grupurilor de până la 25 de persoane li se vor oferi tururi în limbile engleză sau germană cu o durată de aproximativ o oră.

BCE și-a mărit, de asemenea, capacitatea de primire a grupurilor de vizitatori în alte intervale orare și invită școlile, studenții și alte grupuri să se înregistreze pentru vizite. Aceste vizite educative se referă, de exemplu, la istoria și funcționarea zonei euro, dar pot fi abordate la cerere și teme mai specifice.

Mai multe informații despre vizitarea BCE pot fi găsite în secțiunea „Vizite la Banca Centrală Europeană > Architecture and art visits” de pe website-ul BCE.

Pentru întrebări din partea mass-media, persoanele de contact sunt Rocío Gonzalez sau Stefan Ruhkamp, tel.: +49 69 1344 6451.

CONTACT

Banca Centrală Europeană

Direcția generală comunicare

Reproducerea informațiilor este permisă numai cu indicarea sursei.

Contacte media