SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter
PRESSEMEDDELELSE

ECB informerer om detaljer i forbindelse med pengepolitiske operationer med afvikling frem til december 2016

5. juni 2014

Styrelsesrådet for ECB har i dag besluttet, at de primære markedsoperationer fortsat vil blive udført som auktioner til fast rente med fuld tildeling, så længe det er nødvendigt, og i hvert fald indtil udgangen af Eurosystemets reservekravsperiode, der slutter i december 2016.

Styrelsesrådet besluttede desuden at gennemføre de langfristede markedsoperationer med en løbetid på tre måneder ─ med tildeling inden udgangen af Eurosystemets reservekravsperiode, der slutter i december 2016 ─ som auktioner til fast rente med fuld tildeling. Renten ved disse operationer fastsættes som den gennemsnitlige rente ved de primære markedsoperationer i den respektive langfristede markedsoperations løbetid.

Styrelsesrådet besluttede endvidere, at Eurosystemets markedsoperationer på særlige vilkår med en løbetid på en reservekravsperiode skal ophøre efter den operation, som tildeles den 10. juni 2014.

Endelig besluttede Styrelsesrådet, at den ugentlige finjusterende operation, der steriliserer den likviditet, som tilføres under Securities Markets Programme, indstilles efter den operation, som tildeles den 10. juni 2014.

KONTAKT

Den Europæiske Centralbank

Generaldirektoratet Kommunikation

Eftertryk tilladt med kildeangivelse.

Pressekontakt