SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter
PRESSEMEDDELELSE

Offentligt udbud vedrørende hovedentreprenør til opførelse af ECBs nye hovedsæde

10. juli 2007

TEST

Den Europæiske Centralbank (ECB) iværksætter i august 2007 et internationalt offentligt udbud vedrørende en hovedentreprenør til at opføre ECBs nye hovedsæde. Udbudsbekendtgørelsen vil blive offentliggjort både i Den Europæiske Unions Tidende og på ECBs websted.

ECBs nye hovedsæde skal opføres på en grund i den østlige del af Frankfurt am Main, Tyskland, hvor byens engrosmarked tidligere var beliggende, baseret på et projektforslag fra arkitektfirmaet COOP HIMMELB(L)AU i Wien. Det nye hovedsæde omfatter et højhus, der bliver ca. 180 m højt, markedshallen ved det tidligere engrosmarked ( Großmarkthalle), andre sekundære bygninger samt grønne områder.

Den væsentligste del af byggeriet bliver påbegyndt i oktober 2008 og skal efter planen være afsluttet før udgangen af 2011.

Det arbejde og de tjenesteydelser, som hovedentreprenøren skal udføre, består i første række af byggearbejde og bygningsindretning, men vil dog også omfatte planlægnings- og managementydelser.

Yderligere information om det kommende udbud vedrørende opførelsen af ECBs nye hovedsæde findes på følgende internetadresser: http://ted.europa.eu (søg efter T070), www.esb.int/ecb/jobsproc/proc/tenders og www.new-ecb-premises.com.

Nærmere oplysninger om udformningen af ECBs nye hovedsæde findes på www.ecb.int/ecb/premises og www.new-ecb-premises.com.

KONTAKT

Den Europæiske Centralbank

Generaldirektoratet Kommunikation

Eftertryk tilladt med kildeangivelse.

Pressekontakt