Opțiuni de căutare
Pagina inițială Media Materiale explicative Studii și publicații Statistici Politică monetară Euro Plăți și piețe Cariere
Sugestii
Sortează în funcție de
COMUNICAT DE PRESĂ

Banca Centrală Europeană închide oficial licitaţia publică pentru selectarea unui antreprenor general în vederea construirii noului sediu al BCE

25 iunie 2008

Astăzi, Banca Centrală Europeană (BCE) a decis să închidă oficial licitaţia internaţională pentru selectarea unui antreprenor general în vederea construirii noului sediu al BCE.

Procedura de licitaţie, care a fost lansată în luna august 2007, nu a dat rezultate satisfăcătoare din punct de vedere economic, deoarece bugetul estimat de BCE a fost considerabil depăşit. Prin urmare, BCE, care şi-a demonstrat în mod constant angajamentul ferm de a utiliza cu responsabilitate resursele, a decis să închidă oficial procedura de licitaţie.

În săptămânile următoare, BCE va realiza o analiză aprofundată a diferitelor opţiuni pentru următoarele etape ale proiectului noului sediu al BCE. Rezultatele acestei evaluări vor fi comunicate la timpul potrivit.

CONTACT

Banca Centrală Europeană

Direcția generală comunicare

Reproducerea informațiilor este permisă numai cu indicarea sursei.

Contacte media