Menu

Contact

Centrală telefonică

Pentru a intra în legătură cu un departament sau o persoană din cadrul BCE, vă rugăm să ne contactați prin telefon.

+49 69 1344 0


Întrebări referitoare la BCE

Pentru informații privind activitățile BCE, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon, de luni până vineri, între orele 8.30-17.30 (ora Europei Centrale).
info@ecb.europa.eu
+49 69 1344 1300


Vizite la BCE

Pentru informații suplimentare privind posibilitățile de vizitare a BCE, consultați pagina Vizite la Banca Centrală Europeană sau contactați-ne prin e-mail la adresa visitor.centre@ecb.europa.eu.


Întrebări din partea mass-media

Pentru întrebări din partea mass-media referitoare la activitățile BCE, jurnaliștii ne pot contacta prin e-mail sau telefon.
În weekend, apelurile la numărul de telefon general +49 69 1344 7455 sunt redirecționate către un ofițer de presă de serviciu.
media@ecb.europa.eu
+49 69 1344 7455
Media contacts


Intervenții publice

Pentru a invita un membru al Comitetului executiv al BCE sau pe unul dintre reprezentanții BCE în Consiliul de supraveghere să ia cuvântul în cadrul unei conferințe sau al unui eveniment, vă rugăm să utilizați formularul de solicitare pentru intervenții publice (în limba engleză).


Solicitări de documente și evidențe

Accesând linkul de mai jos, găsiți informații privind modul în care puteți solicita documente și evidențe din arhivele BCE.
Despre arhive


Implicarea societății civile

Organizațiile societății civile care doresc să transmită solicitări de informații privitoare la activitatea BCE pot lua legătura cu noi prin e-mail, la adresa: civilsociety@ecb.europa.eu.


Alte puncte de contact