Keresési lehetőségek
Kezdőlap Média Kisokos Kutatás és publikációk Statisztika Monetáris politika Az €uro Fizetésforgalom és piacok Karrier
Javaslatok
Rendezési szempont

What does the ECB do for you?

Nálunk a stabilitás van a középpontban

Mindenkinek szüksége van a stabilitásra, és az Európai Központi Bank fő feladata éppen az árak stabilan tartása. Tömören megfogalmazva, megkönnyítjük a jövő tervezését, a megtakarítást és a befektetést. Mit jelent mindez a gyakorlatban? Hogyan hat pontosan a munkánk az emberekre és mindenre, amit fontosnak tekintenek?

Instagram oldalunkon további információkat talál Hogyan áll a stabilitással?

Hogyan profitál a munkánkból?

Megbízhatunk az euróban

A közös valutáért, az euróért folyó munkánknak köszönhetően 346 millió európaihoz hasonlóan Ön is megbízhat az euróban otthon is és külföldi utazás, tanulás vagy munkavállalás alkalmával is. Az euro mindennapos emlékeztő, hogy az összefogás teremtette meg számunkra a békét, a szabadságot és a jólétet.

Ismerkedjen meg közelebbről a közös pénzből eredő előnyökkel!

Nagyobb biztonsággal tervezheti a jövőt

Hogyan könnyítjük meg a jövő tervezését? Többek között meghatározzuk a kamatokat az infláció kezelése céljából. A pénzügyi stabilitási kockázatokat enyhítve gondoskodunk a pénzügyi rendszer zökkenőmentes működéséről, ami segít a megtakarítások és a kiadások biztonságos tervezésében.

Bővebben arról, hogyan segítünk a jövő megtervezésében

Pénze biztonságban van az euroövezeti bankokban

Biztonságban van a pénze a bankban? Igen, ha a pénzét euroövezeti bankban tartja, nyugodt lehet afelől, hogy biztos kezekben van. A következetes, szabványosított felügyelet garantálja, hogy a bank szilárd marad, és hogy minden megrázkódtatással megbirkózik.

Az európai bankfelügyeletről dióhéjban

Milyen egyéb szempontból figyelünk a stabilitásra?

Munkánknak köszönhetően mindenki nyugodt lehet afelől, hogy a pénze megőrzi az értékét, és hogy a gazdaságunk fejlődik. Ez az egyik út a stabilitás felé.  Ebben a videóban egyéb utakat is bemutatunk.