Oppimateriaalia

EKP tarjoaa nuorille, opiskelijoille ja suurelle yleisölle laajan valikoiman multimediamateriaaleja, joissa käsitellään talouden peruskäsitteitä, kuten inflaatiota ja hintavakautta.

Sivuilta löytyy myös interaktiivisia pelejä, joista osa on saatavissa älypuhelinsovelluksina. Lisäksi EKP järjestää keskiasteen opiskelijoille €uro Students’ Award ‑kilpailun.

EKP:n nuorisodialogi: #AskDraghi

EKP:n nuorisodialogi

Pääjohtaja Draghille lähetettiin nuorisodialogia varten paljon erinomaisia kysymyksiä Euroopan talouden elpymisestä, kryptovaluutoista ja uuden maailmanlaajuisen talouskriisin mahdollisuudesta. Kiitos kaikille kysymyksiä lähettäneille!

 

Katso pääjohtaja Draghin videovastaukset valikoituihin kysymyksiin ja osallistu dialogiin.

Lisätietoa

Osallistu Generation €uro Students’ Award ‑kilpailuun

Girl in front of PC entering the Generation Euro Students’ Competition

Oletko kiinnostunut taloudesta? Haluatko oppia uutta EKP:stä ja rahapolitiikasta? Osallistu Generation €uro Students’ Award ‑kilpailuun, joka on tarkoitettu euroalueen keskiasteen opiskelijoille.

Generation €uro Students’ Award


Pelit ja sovellukset

EKP:n pelit ja sovellukset

EKP:n pelit ovat hauska tapa oppia lisää euroista ja taloudesta. Euro Run tutustuttaa seteleihin ja kolikoihin (iOS / Android) ja Euro Cash Academy eurosetelien turvatekijöihin (iOS / Android).
Top Floor ‑pelissä voit testata, riittävätkö tietosi huipulle asti. €conomia-pelissä pääset harjoittamaan rahapolitiikkaa ja päättämään ohjauskoroista, ja Inflation Island auttaa hahmottamaan, mitä inflaatio on.


Lisätietoa EKP:stä

Etsitkö lisätietoa ja oppimateriaalia EKP:stä? Haluaisitko tutustua tarkemmin johonkin EKP:n toiminta-alueeseen?

Oheistietoa