De vertaling van deze pagina is in voorbereiding.

Een bezoek aan de Europese Centrale Bank

ECB main building

De Europese Centrale Bank (ECB) is van plan in haar hoofdkantoor een bezoekerscentrum in te richten, waarin de rol van de bank in de Europese context wordt belicht. Het bezoekerscentrum moet in de tweede helft van 2016 opengaan. Vanaf dan hopen wij een groot aantal bezoekers te mogen verwelkomen. Nadere informatie zal te zijner tijd hier verschijnen.

Tot die tijd kunnen we slechts beperkt groepen bezoekers ontvangen. Daarvoor komen vooral mensen in aanmerking die ons nog niet eerder hebben bezocht. Ook streven we bij onze bezoekers naar een evenwichtige verdeling van nationaliteiten.

Schrijf om een bezoek aan te vragen naar visitor.centre@ecb.europa.eu

Bezoek de Euro-Tentoonstelling in het hoofdgebouw van de ECB

Euro-tentoonstelling

De tentoonstelling is voor bezoekers geopend tot en met 29 juli 2016 (niet in de weekends en op feestdagen).

Tijden:
maandag om 15.00 uur
dinsdag, woensdag en donderdag om 10.30 uur
vrijdag om 15.00 uur

Duur van het bezoek: 1 uur

Wilt u de tentoonstelling bezoeken? Stuur dan ten minste twee werkdagen voor het gewenste bezoek een e-mail aan visitor.centre@ecb.europa.eu met “EURO EXHIBITION” in de onderwerpregel en vermeld in uw e-mail de voorkeursdatum/data.

De tentoonstelling zelf is in het Duits en het Engels, de rondleidingen zijn alleen in het Engels. Uw bezoek is geheel gratis en beperkt zich tot de tentoonstellingsruimte in de Grossmarkthalle van ons hoofdgebouw.