Räätälöidyt luennot

Räätälöidyt luennotEKP järjestää syventäviä luentoja ryhmille, joilla on jo hyvät tiedot EKP:n tehtävistä ja vastuualueista. Luennon aiheeksi voi valita jonkin EKP:n tehtäviin liittyvän teeman (esimerkiksi rahapolitiikan, pankkivalvonnan, tilastot, talouskehityksen tai jonkin muun aiheen). Luento räätälöidään vierailijaryhmän toiveiden mukaan.

Luennoitsijat ovat EKP:n asiantuntijoita, jotka tarkastelevat valittua aihetta syvällisemmin ja tuovat siihen asiantuntevia näkökulmia. Luennon aihe sovitaan etukäteen, mutta osallistujia kannustetaan esittämään kysymyksiä luennon aikana ja vaihtamaan ajatuksia asiantuntijoiden kanssa.

Tietoa vierailijoille

Vierailuajat:
Maanantai ja perjantai klo 10.30
Tiistai, keskiviikko ja torstai klo 16.00
Vierailun kesto:
90 minuuttia
Varaukset:
  • Vierailuaika on varattava vähintään neljä viikkoa etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen visitor.centre@ecb.europa.eu.
  • Vierailuajan voi varata enintään kolme kuukautta etukäteen.
  • Varauspyynnöt käsitellään yleensä ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalle asetetaan kuitenkin vierailijat, jotka eivät ole aiemmin käyneet EKP:ssä, ja kansallisuusjakauma pyritään pitämään tasapainoisena.
Sisäänpääsy:
Luento on maksuton, mutta mukana on oltava voimassa oleva henkilöllisyystodistus tai passi.
Ryhmän koko:
15–90 henkilöä

Oletko jo varannut vierailun?

Valmistaudu vierailuun tutustumalla Tietoa vierailijoille -osioon. Muista myös varata tarpeeksi aikaa turvatarkastusta varten.