Előadás konkrét témáról

Előadás konkrét témárólEgy-egy adott témát alaposabban körüljáró, speciális előadásaink olyan csoportoknak szólnak, amelyek tagjai már behatóan ismerik az EKB szerepét és feladatait. A látogató kiválaszthat egy megbízatásunkkal (például a monetáris politikával, a bankfelügyelettel, a statisztikával, a gazdasági folyamatokkal stb.) összefüggő, az érdeklődési körébe tartozó témát, amelyről prezentációt készítünk.

Az előadás keretében a bank szakértőinek mélyreható, informatív elemzése révén betekintést nyerhet a választott témába. Noha az előadás tematikáját előzetesen egyeztetjük, a résztvevők bátran feltehetik az elhangzottakkal kapcsolatban felmerülő kérdéseiket, és eszmét cserélhetnek az EKB szakembereivel.

Látogatói információk

A látogatás időpontja
Hétfő és péntek: 10:30
Kedd, szerda, csütörtök: 16:00
A látogatás időtartama
90 perc
Bejelentkezés
  • A látogatásra legalább négy héttel korábban regisztrálni kell a következő e-mail-címen: visitor.centre@ecb.europa.eu.
  • A látogatásra legfeljebb három hónappal korábban lehet bejelentkezni.
  • A látogatói igényeket elsősorban érkezési sorrendben elégítjük ki – az első alkalommal ide látogatók elsőbbséget élveznek, és ügyelünk rá, hogy a különféle nemzetiségek megfelelő arányban legyenek képviselve.
Belépés          
Díjmentes; érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet kérünk
Csoportlétszám
Legalább 15, legfeljebb 90 fő

Már foglalt időpontot?

Az itt található gyakorlati tudnivalók segítségével felkészülhet a látogatásra. Ne feledjen elegendő időt hagyni a biztonsági ellenőrzésre is.