Prelegeri adaptate

Prelegeri adaptatePrelegerile noastre adaptate cuprind informații detaliate pe teme specifice și sunt destinate grupurilor care dețin deja cunoștințe despre rolurile și responsabilitățile BCE. Puteți selecta o temă legată de mandatul nostru (de exemplu, politica monetară, supravegherea bancară, statistici, evoluțiile economice sau altele) și vom pregăti o prezentare bazată pe alegerea dumneavoastră.

Prelegerile sunt susținute de experți din cadrul băncii, care oferă analize aprofundate și perspective documentate pe tema aleasă. Deși tema principală a prezentării este stabilită în avans împreună cu dumneavoastră, încurajăm participanții să adreseze întrebări pe durata sesiunii și să facă schimb de opinii cu experții BCE.

Informații pentru vizitatori

Orar de vizitare
Luni și vineri: ora 10.30 (ora Europei Centrale)
Marți, miercuri și joi: ora 16.00 (ora Europei Centrale)
Durata vizitei
90 de minute
Înregistrare prealabilă
  • Persoanele interesate trebuie să se înregistreze cu cel puțin patru săptămâni în avans, trimițând un e-mail la adresa: visitor.centre@ecb.europa.eu
  • Vizitele pot fi solicitate cu până la trei luni înainte.
  • Intervalele disponibile se alocă, de regulă, pe baza principiului „primul venit, primul servit”; se acordă prioritate persoanelor care vizitează BCE pentru prima dată, vizându‑se o reprezentare echitabilă a naționalităților vizitatorilor.
Intrarea
Gratuită, pe baza unui act de identitate național sau a unui pașaport valabil
Dimensiunea grupului
Minimum 15/maximum 90 de participanți

Ați făcut deja o rezervare?

Iată câteva informații practice pentru a vă pregăti vizita. De asemenea, vă recomandăm să țineți seama de timpul necesar pentru controlul de securitate.